Izvor: Auto blog arhiva vesti 22.03.2016

Mercedes odabrao Poljsku ispred Rusije

Auto blog 22.03.2016
Od kako je Evropska Unija nametnula sankcije Rusiji veliki broj proizvođača automobila koji su imali svoja predstavništa u ovoj zemlji napustili su Putinovo igralište. I kako za sada stvari stoje ne planiraju skoriji povratak. Mercedes širi… »

Consumer Reports: polovni BMW i3 za izbegavanje

Auto blog 22.03.2016
Kako pišu Vrele Gume, Consumer Reports upozorava da, ako ste nameračili da kupite polovni BMW i3, bolje je da izbegnete tu avanturu. Model iz 2014. je dobio „počasno mesto“ na listi magazina, na kojoj se nalaze automobili koje treba izbegavati kao… »

BMW kupci u poseti sedištu kompanije BMW

Auto blog 22.03.2016
BMW Financial Services je, posle tromesečne kampanje, odabrane kupce iz Srbije obradovao putovanjem u sedište kompanije BMW. Tokom trodnevne posete Minhenu klijenti su obišli BMW Welt, BMW Muzej i fabriku automobile, i izbliza se upoznali sa svim… »

Grand Motors: Veliko interesovanje za Ford, Infiniti i Volvo

Auto blog 22.03.2016
Ovih dana na manifestaciji BG CAR SHOW veliki broj posetilacai kupaca posećuje štandove marki Ford, Infiniti i Volvo, a veliko interesovanje kupaca pobudilo je beskamatno finansiranje za Ford Fiestu i Ford Focus, zatim SUV model Kuga po ceni od 17.990… »

Domaći električni automobil verovatno već na idućem Sajmu u Beogradu

Auto blog 22.03.2016
Kako prenosi Tanjug, prvi srpski električni automobil mogao bi biti predstavljen već na idućem Sajmu automobila u Beogradu, uveren je osnivač Međunarodne grupe elektronskih eksperata (IEEG) Slavko Vujović. Na predstavljanju projekta razvoja prvoj… »

Novi Dunlopov letnji pneumatik Sport Maxx RT2

Auto blog 22.03.2016
Dunlopov novi letnji pneumatik postigao je vrhunske rezultate na nezavisnim testovima u kategorijama prianjanja i preciznog upravljanja. Namenjen je svim vozačima koji žele uzbudljivo i nezaboravno iskustvo prilikom vožnje. Kranj, 22. mart 2016. –… »

Mask traži 1.000 evra depozita za auto koji još ne postoji

Auto blog 22.03.2016
Kako piše B92, za ljubitelje elektromobila kompanije Tesla Motors počelo je završno odbrojavanje do predstavljanja Modela 3, zakazanog za 31. mart, a za sve one koji su zainteresovani za kupovinu ovog vozila proizvođač je objavio visinu depozita i… »

Škoda Kodiak dobija vRS verziju?

Auto blog 22.03.2016
Škoda je na ženevskom salonu predstavila VisionS koncept, dok će na oktobarski salon u Parizu češki proizvođač doći s proizvodnom verzijom modela koji će se zvati Kodiak. U Škodi puno očekuju od Kodiaka, a optimizam za takvo razmišljanje daje… »

Japanski univerzitet kreirao automobil koji se napaja preko vozne površine

Auto blog 22.03.2016
Kako pišu Vrele Gume, istraživači pri Tojohaši tehnološkom univerzitetu u Japanu su razvili način da izbace baterije iz električnih vozila. Da bi ovaj princip funkcionisao, elektromobili moraju biti opremljeni specijalnim pneumaticima koji direktno… »

Zbog Fiata u Rusiji Lade preplavljuju Srbiju

Auto blog 22.03.2016
Da li najavom izvoza kragujevačkih vozila u zemlje Evroazijskog ekonomskog saveza, Vlada spašava domaću ili rusku auto-industriju Kragujevac - Iako se poslednjih dana ističe sve izvesnija mogućnost bescarinskog plasmana sve tri verzije "fijata 500L"… »