Beograd arhiva vesti 23.03.2016

Požar u centru grada: 18 vatrogasaca gasilo vatru (VIDEO)

Blic 23.03.2016
Na krovu napuštene zgrade u Bulevaru despota Stefana večeras oko 19 sati izbio je požar. Kako saznajemo, izgorelo je oko 40 kvadrata, a povređenih nema. Pet vatrogasnih vozila je bilo na terenu. - Požar je izbio u 19.05 sati na krovu napuštene… »

„Gradske pijace” najbolje u regionu

Politika 23.03.2016
Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace”, dobio je u Londonu nagradu za menadžera godine, koju dodeljuje Evropska poslovna skupština (Europe Business Assembly – EBA) iz Velike Britanije. Ovo priznanje uručuje se top menadžerima kompanija koji… »

Mirna Noć U Beogradu: Bez saobraćajki, pomoć tražili astmatičari i srčani bolesnici

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - U Beogradu tokom noći nije bilo saobraćajnih nesreća zbog kojih je bila neophodna intervencija Hitne pomoći, izjavila je jutros portparolka te službe Nada Macura. Hitna pomoć obavila je noćas 108 intervencija, od kojih 13 na javnom mestu… »

Mali: Bolji uslovi za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju na Čukarici

Blic 23.03.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas nedavno renovirani Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju na Čukarici. - Ovo je jedan od 14 dnevnih boravaka za decu i omladinu ometenu u razvoju, i želimo da vodimo… »

Vesić: Od subote kreće popločavanje Zmaj Jovine ulice

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić najavio je da će najkasnije do subote, 26. marta, početi radovi na popločavanju Zmaj Jovine ulice u delu između ulica Vase Čarapića i Čika Ljubine. "Grad Beograd nastavlja sa uređenjem centra i pretvaranjem… »

Zemun: Autobusi sutra voze izmenjenim linijama

Blic 23.03.2016
Zbog obeležavanja Dana sećanja na poginule pripadnike Ratnog vazduhoplovstva i PVO u odbrani otadžbine od NATO agresije, saobraćaj u delu ulice Glavna u Zemunu, biće zatvoren četvrtak, 24. marta 2016. godine od 11.30 do 12.30 sati. Vozila sa linija… »

Sprečite Rak Dojke Na Vreme: U nedelju besplatni pregledi u domovima zdravlja u Beogradu

Telegraf 23.03.2016
- S obzirom na to da smo naišli na odličan odziv, sada idemo korak dalje i ovog vikenda organizujemo besplatne preglede u još pet domova zdravlja, i to na opštinama Zvezdara, Čukarica, Rakovica, Obrenovac i Zemun - poručio je Siniša Mali… »

Ovuda Nikako Nemojte Ići: Zbog saobraćajke KOLAPS u centru i skraćene trase TROLEJBUSA!

Telegraf 23.03.2016
U sudaru su učestvovala dva putnička i jedno taksi vozilo. Zbog sudara koji se dogodio jutros oko 8.30 na Trgu republike, trasa trola na linijama 19, 21, 22 i 29 je skraćena do Slavije. U sudaru su učestvovala dva putnička i jedno taksi vozilo… »

Predstavnici beloruskog proizvođača vozila u Beogradu

Studio B 23.03.2016
Pomoćnik gradonačelnika Beograda Borko Milosavljević primio je danas predstavnike beloruskog proizvođača vozila „Belkomunmaša". Glavna tema sastanka je predstavljanje konkretnih rešenja za unapređenje kvaliteta usluge najvećeg gradskog… »

Poljoprivrednici Sa Subvencijama I Podrškom Države: Poseta radnicima u Pećincima

Telegraf 23.03.2016
- Otvaramo nove fabrike, privlačimo investitore da Srbija bude ekonomski jaka i stabilna, a to ne možemo da uradimo bez poljoprivrede - rekao je Siniša Mali. Samo svi zajedno na lokalnom, pokrajinskom i republičkom nivou, ujedinjeni, možemo i treba… »