Izvor: Alo/Balkan arhiva vesti 23.03.2016

Hrvatska ima najveći nivo korupcije

Alo 23.03.2016
Istraživanja pokazuju da je Hrvatska članica Evropske unije s najvećim niovoom korupcije u javnim nabavkama. Hrvatska je članica Evropske unije s najvećim niovoom korupcije u javnim nabavkama i sa Rumunijom i Bugarskom spada u najkorumpiranije… »

Bosanski islamista poginuo u Iraku

Alo 23.03.2016
Bajro Ikanović, jedan od najradikalnijih i najtraženijih državljana BiH koji se 2013. godine pridružio terorističkoj organizaciji Islamska država, poginuo je u Iraku, potvrđeno je iz Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA). Sigurnosne… »

Teroristima ni Uskrs nije svet!

Alo 23.03.2016
Hrvatska poslanica izazvala opšte negodovanje komentarom na Tviteru povodom napada u Briselu. Marijanu Petir najviše je iznerviralo što se ovaj krvavi teroristički napad dogodio neposredno pred uskršnje praznike. "Eksplozije u Briselu pred Uskrs… »

Između zgrada našli mrtvog i ranjenog čoveka

Alo 23.03.2016
U Lukavcu su između stambenih zgrada pronađena dva muškarca, od kojih jedan mrtav, a drugi povređen, rekao je Srni portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović. Arnautović je rekao da su inicijali mrtvog muškarca S.D… »

U Mostaru pali i policajci zbog droge

Alo 23.03.2016
U velikoj akciji Federalne uprave policije koja se sprovodi u Mostaru uhapšeno je više osoba, među kojima i policijski službenici. N1 nezvanično saznaje da među uhapšenima ima i policijskih službenika, a iz FUP-a je potvrđeno da akcija, koja je… »