Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 23.03.2016

Treći terorista ipak mrtav?!

Alo 23.03.2016
Nadžim Lahraui, jedan od trojice terorista koji su juče izveli napad na aerodrom u Briselu za kojim ceo svet traga se, izgleda, ipak razneo na aerodromu. Svetske agencije javljaju da je potvrđeno da je drugi bombaš, koji se razneo na aerodromu… »

Zaposleni na aerodromu odali poštu stradalim kolegama

Alo 23.03.2016
Stotine zaposlenih na aerodromu u Briselu danas je noseći cveće i sveće odalo poštu stradalima u jučerašnjem napadu. Neki od zaposlenih nosili su svoje službene legitimacije, dok su drugi bili obučeni u fluorescentne bezbednosne prsluke prilikom… »

ISIS obučio 400 boraca da napadnu Evropu

Alo 23.03.2016
"Islamska država" je obučila najmanje 400 boraca i poslala ih u Evropu da izvrše terorističke napade, javila je agencija AP. Za izvršenje napada poput onih u Parizu i Briselu, pripadnici terorističke ćelije dobili su naređenje da izaberu vreme… »

Godine prolaze, bol za Sanjom nikada

Alo 23.03.2016
Tuga duga 17 godina nikako ne jenjava. U četvrtak je godišnjica početka NATO bombardovanja, a Sanja Milenković iz Varvarina, koja je tada imala svega 15 godina, jedan je od simbola stradanja tokom jezive agresije. Svaka godišnjica produbljuje patnju… »

Klaćemo vas i dizati u vazduh!

Alo 23.03.2016
Muslimani i verske vlasti u BiH vode akciju zatvaranja ilegalnih molitvenih zajednica u kojima se regrutuju džihadisti za rat u Siriji, ali ekstremisti su im uzvratili pretnjama. "Trovaćemo vas, dizaćemo vas u vazduh i ovde i na Sandžaku. Molim Alaha… »

"Er Srbija" ni sutra ne leti za Brisel

Alo 23.03.2016
Zbog zatvaranja Aerodroma u Briselu, otkazana su dva sutrašnja leta Er Srbije između Beograda i belgijske prestonice, saopšteno je iz srpske nacionalne aviokompanije. Nakon eksplozija koje su se dogodile u Briselu u utorak, 22. marta, tamošnje vlasti… »

Ješić iz stančića uleteo u penthaus i stančinu u Beču!

Alo 23.03.2016
Potpredsednik DS Goran Ješić uspeo je za samo nekoliko godina da skući i sebe i sve članove svoje porodice, osnuje privatno konsultantsko preduzeće, ali i da se počasti stanom u Beču kao i novim „audijem“. Nije ni čudo što Goran Ješić… »

Priština da ne seče granu na kojoj sedi!

Alo 23.03.2016
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da će Srbija zaštititi privrednike i poručio zvaničnicima u Prištini "da ne seku granu na kojoj sede", jer je to suprotno svakoj ideji o normalizaciji odnosa sa Beogradom… »

"Šarli Ebdo" ponovo preterao! (FOTO)

Alo 23.03.2016
Ekipa iz francuskog satiričnika "Šarli Ebdo" ponovo je preterala. Ovog puta nisu znali da povuku granicu između satire i dobrog ukusa povodom terorističkog napada u Briselu. Karikatura je bazirana na fotografiji koju su objavile belgijske vlasti, a na… »

Braća se raznela u Briselu

Alo 23.03.2016
Dvojica braće, Belgijanci Ibrahim i Kalid el Bakrui izveli su dva jučerašnja teroristička napada u Briselu. Jedan se razneo na aerodromu, a drugi u metrou. Treći terorista, Nadžim Lahrui, i dalje je u bekstvu iako je bilo javljeno da je uhapšen u… »