Izvor: Alo/Svet arhiva vesti 23.03.2016

Podigli kombi da spasu pregaženu devojku (VIDEO)

Alo 23.03.2016
Jedna devojka preživela je stravičnu saobraćajnu nesreću zahvaljujući hrabrim ljudima koji su pritrčali da joj pomognu. Na internetu se pojavio uznemirujući video snimak saobraćajne nezgode u Kini, na kom se vidi kako vozač gazi devojku na… »

Napadač iz Brisela deportovan iz Turske

Alo 23.03.2016
Jedan od osumnjičenih za terorističke napade u Briselu je letos deportovan za Holandiju iz Turske. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan otkrio je da je jedan od napadača u Briselu u junu bio uhapšen u Turskoj i da je potom deportovan u Holandiju. U… »

Evakuisali aerodrom i tri stanice u Rostovu (VIDEO)

Alo 23.03.2016
Aerodrom u Rostovu na Donu i nekoliko železničkih stanica je evakuisano zbog sumnjivih paketa. Nakon policijske pretrage, putnici ponovo pušteni da uđu u zgradu aerodroma. Na aerodromu u Rostovu na Donu pronađen je sumnjiv paket, zbog čega je… »

Pokušao da raznese radio stanicu

Alo 23.03.2016
Policija u Argentini je u Buenos Ajresu uhapsila čoveka koji je ušao u radio stanicu sa pojasom na kome su se nalazila pirotehnička sredstva i zapretio da će ih iskoristiti kao eksploziv. Ministarstvo bezbednosti je objavilo da je policija danas… »

Rak odneo čuvenog gradonačelnika!

Alo 23.03.2016
Rob Ford, čuveni gradonačelnik Toronta, koji je svetsku slavu stekao nakon što je u javnosti objavljen video kako puši krek u kancelariji, preminuo je nakon 18-mesečne bitke protiv raka! Iako je javnost bila zgrožena kada je objavljen video kako on… »

Narkoman pregazio dete na pešačkom! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Alo 23.03.2016
Uvek budite obazrivi kada prelazite ulicu, čak i na pešačkom prelazu i kada je zeleno svetlo! Ovaj uznemirujući video nek vam bude opomena za to! Naime, četvorogodišnji dečak Vanja Martin je teško povređen kada je na njega naleteo automobil dok… »

Nema bombe na briselskom aerodromu

Alo 23.03.2016
Aerodrom Šarlroa u blizini Brisela bio je pod opsadom policije zbog dojave da je na parkingu aerodroma postavljena bomba. Nakon detaljne provere ustanovljeno je da je dojava bila lažna. Policijske snage pretražile su sumnjivo vozilo koje se nalazilo na… »

Izbegavajte ove evropske zemlje

Alo 23.03.2016
Stručnjaci su još prošle godine upozoravali da Evropi preti strašni terorizam i koje su zemlje najugroženije. Stručnjaci su još pre godinu dana upozoravali da Evropi preti strašni terorizam i da su među pet zemalja, koje najviše treba da strhuju… »

Nevin proveo 20 godina u zatvoru! (FOTO)

Alo 23.03.2016
Sud u Njujorku oslobodio je danas Ričarda Rosarija koji je poslat u zatvor pre 20 godina zbog ubistva iako je imao svedoke da je bio u drugom gradu u vreme zločina. Richard Rosario Murder Conviction To Be Tossed … 20 Years, 13 Alibis Later… »

Helsinki i Moskva zatvaraju granice na severu

Alo 23.03.2016
Finska i Rusija potpisale su sporazum o zatvaranju svojih severnih graničnih prelaza za migrante kako bi blokirale arktičku rutu ka EU, saopštila je danas Vlada u Helsinkiju. U saopštenju se navodi da će samo građani Finske, Rusije i Bjelorusije… »