Izvor: Dnevnik arhiva vesti 23.03.2016

Belgijski mediji: Uhapšeni ipak nije Lahraui, treći osumnjičeni

Dnevnik 23.03.2016
BRISEL: Belgijski mediji povukli su vest koju su jutros objavili da su vlasti u Anderlehtu uhapsile trećeg osumnjičenog za bombaške napade na briselskom aerodromu, koji je identifikovann. kao Nadžim Lahraui.Uhapšena osoba zapravo nije Nadžim… »

Srbija lojalan partner Nemačkoj

Dnevnik 23.03.2016
Premijer Aleksandar Vučić razgovorao je s premijerom nemačke pokrajine Hesen Folkerom Bufjeom, i naglasio da je Srbija lojalan partner Nemačkoj. Vučić, koji je, inače, drugi. srpski premijer koji je posetio Pokrajinu Hesen, novinarima je izjavio da… »

Čanak: Ako se ne otkriju počinioci povlačimo se sa izbora

Dnevnik 23.03.2016
Istog dana kada je predsednik Skupštine APV, Ištvan Pastor raspisao pokrajinske izbore, dogodio se i prvi veći incident i to već pri predaji lista kandidata. za poslanike. Naime, sinoć oko 3 sata nakon ponoći ispred ulaza u zgradu Skupštine APV… »

SPS: Nikakvog ozbiljnog incidenta nije bilo

Dnevnik 23.03.2016
Pokrajinski odbor SPS odbacio je danas kao netačne tvrdnje LSV-a da je bošlo do incidenta između aktivista dveju stranaka prilikom predaje liste za pokrajinske. izbore u vojvođanskom parlamentu. U saopštenju socijalista se navodi da je došlo "do… »

Stefanović: Uhapšen zbog pretnji Veranu Matiću, Brankici Stanković i Insajderu

Dnevnik 23.03.2016
Policija je uhapsila osobu koja je u više navrata pretila Veranu Matiću, Brankici Stanković i ljudima iz "Insajder produkcije", izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. i poručio da u Srbiji neće biti onih koji mogu… »

Policija zaplenila 15 kg marihuane na Batrovcima

Dnevnik 23.03.2016
Pripadnici Uprave granične policije i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici MUP-a su na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, u kombiju nemačkih registarskih oznaka, otkrili su i zaplenili. 30 paketa biljne materije sumnjive na opojnu drogu… »

Stigao voštani Putin, uskoro Vučić i Dačić

Dnevnik 23.03.2016
U Muzeju voštanih figura u Jagodini je svečano postavljena voštana figura predsednika Rusije Vladimira Putina, delo vajara Zorana Ivanovića i Branislava. Crvenkovića iz Beograda. Tim povodom u Hali sportova u Jagodini priređena je kulturno-zabavna… »

Mega rival po meri

Dnevnik 23.03.2016
Košarkaši Crvene zvezde Telekom braniće trofej ABA lige u finalu plej-ofa protiv Mega Leksa pošto su u polufinalu dobili i drugu utakmicu protiv Cedevite u Zagrebu (73:65). Velike zasluge za to ima Vladimir Štimac, koji je u Zagrebu ubacio 17 poena i… »

Petrović: „Kopač je zlonameran i maliciozan”

Dnevnik 23.03.2016
Generalni direktor „Elektromreže Srbije” Nikola Petrović ocenio je da Janez Kopač obmanjuje javnost i iznosi pogrešne zaključke, zanemarujući istinu. „Jedini zaključak. koji se nakon čitanja Vaših izjava nameće jeste da ste, namerno i… »

Demokratska stranka predala listu za pokrajinske izbore

Dnevnik 23.03.2016
Demokratska stranka rano jutros je Pokrajinskoj izbornoj komisiji predala potpise za pokrajinsku izbornu listu koja nosi naziv "Za Vojvodinu rada i znanja".Prvi na listi koalicije okupljene. oko Demokratske stranke i kandidat te koalicije za pokrajinskog… »