Izvor: Jugmedia arhiva vesti 23.03.2016

Pretukao kasirku pa oteo novac, piće i cigarete

Jugmedia 23.03.2016
LESKOVAC – Policija je pronašla i uhapsila P.Đ (1976) iz Leskovca, zbog sumnje da je oteo pazar i opljačkao radnju, pošto je prethodno kasitki pretio pištoljem, apotom je pretukao. Leskovčanin se tereti da je 21. marta ove godine, oko 22 časa u… »

Policija traga za Pigminim ubicom

Jugmedia 23.03.2016
NIŠ – Policijska uprava u Nišu pokrenula je opsežnu potragu za licem koje je hicima iz vatrenog oružja sinoć oko 20,45 časova u Milentijevoj ulici ubila Slavišu Dinčića – Pigmu (45). Dinčić, koji je od ranije poznat policiji, izrešetan je… »

SPS očekuje 25.000 glasova u Jablaničkom okrugu

Jugmedia 23.03.2016
VLASOTINCE – Branko Ružić, potpredsednik SPS, istakao je danas u razgovoru sa vlasotinačkim socijalistima da se na predstojećim izborima 24. aprila očekuju bolji rezultati u Jablaničkom okrugu od prethodnih izbora. „Socijalistička partija… »

Cvetanović: Za reklame SNS na električnim stubovima plaćena taksa

Jugmedia 23.03.2016
LESKOVAC – Lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović izjavio je danas da su predizborne reklame te stranke na stubovima javne rasvete u Leskovcu postavljene legalno, po važećim gradskim odlukama i da su plaćene propisane takse. Ovom tvrdnjom… »

Ružić u Vučju: Nama je običan čovek – dragulj (VIDEO)

Jugmedia 23.03.2016
LESKOVAC – Potredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je večeras u Vučju da ta partija vodi državotvornu politiku i prilagođava je običnom čoveku. „Mi pokazujemo da smo partija koja je refleksija interesovanja… »

Inspektori zatvorili 74 ilegalna staračka doma

Jugmedia 23.03.2016
NIŠ – Ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Aleksandar Vulin rekao je danas u Nišu da je inspekcija ovog ministarstva u protekle dve godine otkrila i zatvorila 37 staračkih domova. Prema njegovim rečima za poslednjih 11 godina zatvoreno… »

Gradonačelnik: Nismo odustali od koncertne dvorane

Jugmedia 23.03.2016
LESKOVAC – Leskovac je jedan od retkih gradova u Srbiji koji ima kamerni orkestar ali nema koncertnu dvoranu, ali se o d nje nije odustalo istakao je gradonačelnik Goran Cvetanović na prijemu za članove orkestra „Amoroso“. On je novinaru Jugmedie… »

Aleksinčani zatečeni pri obijanju apoteke

Jugmedia 23.03.2016
NIŠ /ALEKSINAC – Niška policija podnela je krivičnu prijavu u redovnom postupku, protiv dvojice muškaraca iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa. Efikasnim radom policije, osumnjičeni su noćas oko… »

Komunalci ne odustaju od pranja ulica po kiši

Jugmedia 23.03.2016
LESKOVAC – Društvene mreže su već “gorele” deljenjem fotografija na kojima radnici ovog javnog komunalnog preduzeća po pljusku šmrkovima peru ulicu, ali je očigledno da oni od te prakse ne odustaju, pa su isto ponovili i danas. Pre mesec dana… »

I vranjski radikali sutra na mitingu protiv vlasti u Beogradu

Jugmedia 23.03.2016
VRANJE – Oko 70 članova Srpske radikalne stranke iz Vranja krenuće sutra na mitinig „Narodni bunt protiv Vučićevog režima“ u Beogradu, kojim će i zvanično početi kampanja radikala. Predsednik Pčinjskog okružnog odbora SRS, Igor Čvorović… »