Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 23.03.2016

Džihadisti Iz Bosne Prete: Posle Brisela, sledi nešto još žešće i gorče!

Kurir 23.03.2016
Džihadistički portal na bošnjačkom jeziku "Vijesti umeta" objavio je vest o terorističkim napadima u Briselu i najavio "crne dane krstaškim zemljama od `Islamske države` zbog neprijateljstava i borbe koju vode protiv nje". Ono što sledi biće još… »

(Foto, Video) Očaj U Idomeniju: Dok se jedni spaljuju drugi šalju poruke podrške Briselu

Kurir 23.03.2016
Izbeglice i migranti ponovo su danas protestovali u kampu kod Idomenija na granici između Grčke i Makedonije i na grčkim ostrvima u blizini turske obale. Tenzije ne prestaju od juče kada su pojedinci pribegli očajničkim merama, pa su se spaljivali… »

Ratovao Za Isil: Džihadista iz BiH Bajro Ikanović poginuo u Iraku!

Kurir 23.03.2016
SARAJEVO - Bajro Ikanović, jedan od državljana Bosne i Hercegovine koji je otišao na sirijsko ratište, pre nekoliko dana poginuo je u sukobima u Iraku. Ova informacija je nezvanično potvrđena i iz Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA)… »

Jezive Pretnje Id Bosni: Trovaćemo vas, klati i dizati u vazduh, i u BiH, i u Sandžaku!

Kurir 23.03.2016
SARAJEVO - Muslimani i verske vlasti u BiH vode akciju zatvaranja ilegalnih molitvenih zajednica u kojima se regrutuju džihadisti za rat u Siriji, ali ekstremisti su im uzvratili pretnjama. "Trovaćemo vas, dizaćemo vas u vazduh i ovde i na Sandžaku… »

Šokantna Tvrdnja Hrvatskog Analitičara: Gospodar Evrope trenutno je Turska

Kurir 23.03.2016
Rukovodilac zagrebačkog Instituta za evropske i globalne studije Anđelko Milardović smatra da su teroristički akti u Briselu "napad na simbole EU" koja, kako navodi, funkcioniše kao "švajcarski sir", a gospodar Evrope je trenutno Turska. Milardović… »

Ovog Je Zagrepčanina Žena Baš Usrećila: Pogledajte šta je dobio!

Kurir 23.03.2016
ZAGREB - Žene vole reći da su muškarci velika deca i da jedino što se menja sa godinama jeste cena igračaka kojima vole da se igraju. Naravno to je šala, ali u svakoj šali ima barem malo istine. Upravo to dokazuje i fotografija koja je snimljena na… »

U OSIJEKU S PIVOM POPIO I KAZNU: Idem u zatvor, ali neću da platim!

Kurir 23.03.2016
OSIJEK - Boris Božić (38) iz Zagreba, odlučan je da ne plati kaznu koju mu je u nedjelju u ranim jutarnjim satima napisao policajac jer je pio pivo dok je šetao ulicom. Revoltiran on je kaznu zalepio na "radijatoru" u Ulici Hrvatske Republike, kako se… »

(Video) Paprena Nostrifikacija U Bih: Naplaćuju prevođenje diploma sa srpskog na srpski

Kurir 23.03.2016
Zoran Jovanović, diplomu prostornog planera, stečenu na Geografskom fakultetu u Beogradu, morao je da nostrifikuje, da bi konkurisao za posao u Brčkom. Iako ima upisano državljanstvo Republike Srpske koja priznaje diplome iz Srbije morao je da… »

Adrian Iz Bih Izbegao Smrt U Briselu: Samo što sam izašao iz metroa grad se zatresao od eksplozije!

Kurir 23.03.2016
BRISEL - Krenuo sam u školu i samo petnaestak minuta posle izlaska iz metroa grad se zatresao od eksplozije, kaže Adrian Vuković, koji je sa svojom porodicom utočište od rata u BiH našao u Briselu. Devetnaestogodišnjak, koji je rođen u belgijskoj… »

Suludi Okršaj U Staračkom Domu: Starac (86) pretukao 20 godina mlađeg cimera, koji je potom preminuo

Kurir 23.03.2016
Posle verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba sa 20 godina starijim štićenikom, starac (66) preminuo je u utorak uveče u kninskom Domu za starije i nemoćne osobe. Da li je nesrećni 66-ogodišnjak preminuo od zadobijenih povreda koje mu je zadao 20… »