Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 23.03.2016

Čanak Optužuje Sps: LSV povlači listu ukoliko batinaši ne budu otkriveni

Kurir 23.03.2016
Predložiću da Predsedništvo stranke donese odluku da se povuče lista LSV za pokrajinske izbore, jer posle ovoga izbori nemaju smisla, nemaju legitimitet, jer su prepušteni u ruke batinaša, rekao je Čanak. NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata… »

Selaković: Suđenje Karadžiću je okončano,a da nije ni počelo

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je da od Haškog tribunala nikada nije očekivao ništa dobro, pa ne očekuje ni u slučaju izricanja sutrašnje presude Radovanu Karadžiću. "Daću sebi za pravo da kažžem da je suđenje Radovanu… »

Stefanović: SNS danas promoviše predizborni spot

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Srpska napredna stranka danas počinje predizbornu kampanju, mesec dana pre izbora, izjavio je potpredsednik naprednjaka Nebojša Stefanović. Stefanović je rekao da će danas biti promovisan predizborni spot čime će, naveo je, faktički… »

Popović: Srbija ne sme napustiti vojnu neutralnost

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Lider Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović danas je povodom godišnjice početka bombardovanja izjavio da Srbija nikada i ni pod kojim uslovima ne sme da napusti svoju politiku vojne neutralnosti. "Uoči dana kada se ceo srpski narod… »

Fenomen: Novosađanka kandidat i vlasti i opozicije

Kurir 23.03.2016
NOVI SAD - Ivana Veljović Pereula iz Treće Srbije uspela je da bude na dve izborne liste, i to na jednoj koja podržava vlast i na drugoj opozicionoj. Ona je, naime, kandidat za poslanika republičke skupštine na listi "Složno za Srbiju – Narodni… »

Vulin: Srbija ne sme da se vrati u doba pljačkaških privatizacija

Kurir 23.03.2016
Srbija ne može da se vrati u vreme pljačkaških privatizacija, vreme kada su njom vladali tajkuni i kad je bila sklonjena po strani, a izbori su uvek prilika za dogovor sa narodom, izjavio je danas lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. "“Izbori… »

Počela Podmetanja: Stranke jedna drugoj uvaljuju patkicu

Kurir 23.03.2016
Ne da(vi)mo Beograd, poznata po maskoti žutoj patki, optužuje izbornu listu Patkica - Ne Beogradu na vodi da je povezana sa naprednjacima. BEOGRAD - Predstavnici inicijative Ne da (vi)mo Beograd, poznati po maskoti žute patke, izjavili su da izborne… »

Stefanović: Nema pretnje od terorističkih udara u Srbiji

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je sinoć da u ovom trenutku nema nikakvih bezbednosnih implikacija po građane Srbije i da nema neposrednje pretnje od terorističkih udara. "Stanje je stabilno, ali kao ozbiljni i… »

Stefanović: Bezbednosna situacija u Srbiji stabilna

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna, a policija je preuzela sve mere da se predupredi svaka mogućnost napada u Srbiji, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. On je naveo da će ta strategija biti… »

Odbio Ponudu: Rusi spremili kola i avion za Slobodana Miloševića

Kurir 23.03.2016
Koliko je ozbiljno planirano da se Milošević zaista skloni u Moskvu, najbolje pokazuje to što je s Rusima bila razrađena čitava logistika transfera. BEOGRAD - Da je pristao na ponudu DOS u oktobru 2000. godine, Slobodan Milošević bi iste noći s… »