Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 23.03.2016

Nesreća U Dučićima Kod Mionice: Ovako izgleda škola posle pada plafona

Kurir 23.03.2016
MIONICA - Deo plafona u jednoj učionici u izdvojenom odeljenju Osnovne škole "Milan Rakić" u mioničkom selu Dučići, otpao je 15 minuta pre početka nastave. Školu pohađa 30 učenika od prvog do četvrtog razreda, kao i jedan broj predškolaca, a… »

Protest U Kraljevu: 300 bivših radnika Fabrike vagona traže neisplaćene zarade

Kurir 23.03.2016
KRALJEVO - Oko tri stotine bivših radnika Fabrike vagona Kraljevo (FVK) u stečaju, proglašenih tehnološkim viškom, protestovalo je danas u zgradi gradske uprave zbog neisplaćenih zaostalih zarada i nepovezanog radnog staža. Predstavnik udruženja… »

Opsadno Stanje Kod Sombora: Policija blokirala njive u Gakovu

Kurir 23.03.2016
SOMBOR - Policija je danas u mestu Gakovo kod Sombora blokirala prilaz njivama, ne dozvoljavajući pristup državnoj poljoprivrednoj zemlji. Pripadnici MUP nisu dozvolili ulazak u posed traktorima uzurpatora, koji je po rešenju Privrednog suda u Somboru… »

Čanak: LSV će možda povući listu za pokrajinske izbore

Kurir 23.03.2016
NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak najavio je danas mogućnost da LSV povuče svoju listu kandidata za pokrajinske izbore, zbog incidenta koji se dogodio prilikom njene predaje. Čanak je na vanrednoj konferenciji za novinare… »

Vučević: Kao roditelj zgranut sam vršnjačkim nasiljem, tražim hitan izveštaj!

Kurir 23.03.2016
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća Novog Sada zadužen za obrazovanje Vladimir Jelić danas su posetili Osnovnu školu "Branko Radičević" gde su sa direktorom Aleksandrom Maletinom razgovarali o nedavnom… »

(Foto) Samo Što Ne Progovori: Putin stigao u Jagodinu!

Kurir 23.03.2016
JAGODINA - U Muzeju voštanih figura u Jagodini danas u 13 sati postavljena je dugoočekivana figura ruskog predsednika Vladimira Putina. Figura predsednika Rusije postavljena je u Muzeju voštanih figura do kraja marta kao znak zahvalnosti za sve što je… »

Selo Smrti Na Kosovu: Svaka porodica ima člana koji boluje od raka

Kurir 23.03.2016
OBILIĆ - Meštani sela Dardanište u opštini Obilić najviše su pogođeni zagađenjem kojeg stvara termocentrala. Ona je uzela živote preko 40 stanovnika ovog sela, prenosi Radio Televizija Kosova. Mesto gde žive ovi meštani ljudi su počeli da zovu… »

Preventivno: U Šapcu uvedena vanredna situacija

Kurir 23.03.2016
ŠABAC - Gradonačelnik Šapca i komandant Gradskog štaba za vanredne situacije Nebojša Zelenović posetio je danas Gornju Vranjsku, gde se uz tok kanala Zmajevac preventivno postavljaju džakovi. On je napomenuo da je sinoć održan Gradski štab za… »

(Video) Svetinja Moli Za Spas: Meštani usred noći čuli pojanje iz potopljene Valjevske Gračanice

Kurir 23.03.2016
Prema tvrdnjama meštana koji žive u blizini Valjevske Gračanice, noću se iz potopljenog i praznog manstira čuje pojanje, Manstir Valjevska Gračanica se potapa zbog izgradnje brane, a kako tvrde meštani, ona nije neophodna za selo jer svi već imaju… »

Kodeks Oblačenja U Vranjskoj Gimnaziji: Posle zabrane minića uvode đačke uniforme

Kurir 23.03.2016
Po njemu, svi moraju da se odreknu mini-sukanja, dekoltea, oskudne garderobe i jake šminke. VRANJE - Gimnazija „Bora Stanković“ u Vranju 135 godina postojanja obeležava bogatim i sadržajnim programom, a direktorka Suzana Mišić najavljuje i… »