Izvor: Kurir/Zabava arhiva vesti 23.03.2016

Porodila Se Voditeljka Slagalice: Kristina Radenković rodila devojčicu

Kurir 23.03.2016
Voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković porodila se i na svet donela ćerku. Njen verenik advokat Nikola Radojevići i ona su sa nestrpljenjem očekivali da postanu roditelji devojčice. Voditeljka i njen izabranik su, kako je ranije rekla već… »

(Video) Filip Šokirao Farmere: Dok mi je Marina pričala bajku, ispod pokrivača sam...

Kurir 23.03.2016
Filip Đukić, farmer koji je već tokom prve noći boravka na imanju imao seks, priznao je nešto što je iznenadilo farmere. Tmurno vreme nadvilo se nad Lisovićem, pa su se farmeri okupili u kući i ručaju. Najaktivniji je upravo maneken Filip… »

(Video) Kristina Konačno Progovorila: Nešto neverovatno ima u WC

Kurir 23.03.2016
Konačno je Kristina krenula na kupanje, a onda je otkrila nešto neverovatno. Nakon suza i prepirke sa Mikijem Mećavom, balerina Kristina Čanković je konačno došla na red za kupanje. Međutim, kada je ušla usledio je šok. "Ljudi, jeste li… »

(Video) Ne Smeju Da Se Tuku, Zato Se Polivaju: Jelena lonac prljave vode prosula na Cecu!

Kurir 23.03.2016
Jelena Golubović van sebe ispolivala je Cecu Jovanović, koja je slučajno polila vodom rediteljku. Naime, Ceca Jovanović je, pošto se udarila tokom svađe sa Nikolom Lakićem, nastavila da se svađa s njim i htrla je da ga polije vodom, ali je uspela… »

(Video) Jelena Krunić Otkrila: Ja sam na lekovima, a Gastoz je...

Kurir 23.03.2016
Jelena Krunić rasplakala se u Tajnoj sobi posle tuče sa Gastozom i Zoricom i otkrila da je povređena jer je mislila da joj je Marinković pravi prijatelj. "Bitno mi je samo to i povređujeme to što neko ide napred, a taj nije prijetelj nego me vidi… »

Nataša Bekvalac Preživela Pakao: Opraštala sam se od života!

Kurir 23.03.2016
Nataša Bekvalac krenula je na nastup letom Beograd-Podgovrica na kom je preživela pravi pakao. Na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju i obavestila svoje pratioce šta se događalo u avionu. "Dakle, sleteli smo ali opet u Beograd, nismo… »

OVU SCENU PAMTIĆE DO KRAJA ŽIVOTA: Pas utehu pronašao u jedinom prijatelju kog je našao

Kurir 23.03.2016
Oni dolaze iz različitih svetova, ali jedna stvar im je zajednička, obojica su napušteni. Ivet Holzbah se svaki dan vraća na mesto na kom je fotografisala ovaj čudan par, ulica u Hjustonu, Teskas, koja je poznata po nepoželjnim psima. Posted by… »

Gastoz Skratio Vršnjaka Ja sam obrezan! Evo i zašto...

Kurir 23.03.2016
Rođen sam sa prevelikim polnim organom, pa su morali da mi ga skrate i posle da to sastave. Nemam komplekse zbog toga, pogotovo što se devojkama dopada kako on izgleda, ispričao Gastoz. Nenad Marinković Gastoz odgovarao je na pitanja na poligrafu u… »

(Video) Krunićka Bičuje Muškarce Za 300 Evra: To mi je posao i volim ga!

Kurir 23.03.2016
Sećate li se snimka nesrećnog Radašina kojeg je na Farmi jedno veče bičevala Jelena Krunić? U Parovima je prikazan snimak u kojem Jelena Krunić bičuje muškarca, posle čega joj ovaj liže stopala. Da ... Pojedini učesnici rijalitija na Happy… »

(Video) Ceca U Suzama: Čekala sam da napunim 18 godina i odem iz te nezdrave porodice

Kurir 23.03.2016
Modelsica Ceca je farmerima pričala svoju životnu priču i tom prilikom se rasplakala. Dok su pričali o braku i porodici, Ceca Jovanović je otkrila da se nikad nije osećala voljenom u porodici, prilikom čega se rasplakala. "Ja sam odrasla u porodici… »