Izvor: Kurir/Svet arhiva vesti 23.03.2016

Panika U Belgiji: Uzbuna na aerodromu Šarleroa, nađen sumnjivi auto!

Kurir 23.03.2016
Sumnjiv je bio mobilni telefon ostavljen u automobilu na parkingu, što je izazvalo bojazan da je reč o bombi, ali ispostavilo se da je sve u redu. Belgian airport Charleroi on alert over suspicious car https://t.co/0eYtY7c4Ye — RT (@RT_com) March 23… »

Njeno Lice Je Simbol Napada U Briselu: Priča o ženi koja je samo krenula na posao

Kurir 23.03.2016
Fotografija šokirane stjuardese indijskog Džet Ervejsa prekrivene pepelom u žutoj uniformi, koja je u potpunosti bila rascepana od eksplozije na briselskom aerodromu, obišla je svet. Nidhi Čaphekar uslikana je kako ošamućena sedi na stolicama na… »

Češka Izvela Vojsku Na Ulice: Proglašen prvi stepen rizika od terorizma

Kurir 23.03.2016
Češka je prvi put u istoriji proglasila prvi stepen rizika terorističkih napada, a vlada te zemlje sinoć odobrila da na ulice izađe i vojska i pomogne policiji u patrolama. Viši, drugi stepen rizika od terorizma proglasila je sinoć i Slovačka, dok… »

Briselski Napad Šamar Obaveštajcima: Evropske obaveštajne službe očigledno su zakazale

Kurir 23.03.2016
Bombaški napadi u Briselu predstavljaju jak udarac policiji i obaveštajnim službama ne samo u Belgiji, već širom kontinenta, jer su usledili nakon višemesečnih antiterorističkih operacija, ocenio je magazin Tajm. Veliki broj naoružanih policajaca… »

Evropa Će Eksplodirati: Islamska država obučila najmanje 400 boraca za napad na EU!

Kurir 23.03.2016
Islamska država obučila je najmanje 400 boraca kako bi napadali Evropu u smrtonosnim talasima, saznaje AP. Prema dobro obaveštenim izvorima ISIS ima nekoliko poluautonomnih ćelija raširenih po celoj Evropi. Upozorenje stiže iz brojnih evropskih i… »

Greška Taksi Službe Spasla Brisel: Kako je nesporazum sprečio još veću katastrofu

Kurir 23.03.2016
Trojica terorista koji su odgovorni za krvavi pir u Briselu, uputili su se ka aerodromu Zaventem taksijem. Oni su, naime zahtevali od taksi kompanije da ih pokupi kombi. Međutim, kako ih je dispečer pogrešno razumeo, na lice mesta stigao je sedan. Kako… »

Sreća Ili Prokletstvo: Ovaj mladić (19) čudom je preživeo i treći teroristički napad

Kurir 23.03.2016
Porodica 19-godišnjeg Mejsona Velsa bila je zgranuta kada je primila vest da je povređen u terorističkom napadu u Briselu. Njegovi roditelji Čed i Kimberli otkrili su da je Mejson u stabilnom stanju. Ono što je najzanimljivije jeste da je ovo treći… »

Tramp Objasnio Šta Bi Radio Abdeslamu: Da su ga Belgijanci mučili do napada ne bi došlo

Kurir 23.03.2016
Donald Tramp smatra da su belgijske vlasti mogle da osujete teroristički napad u utorak u Briselu da su mučile ranije uhapšenog teroristu Salaha Abdeslama. Tramp je u intervjuu za CNN izjavio da je osumnjičeni terorista znao mesta koja ID teroristi… »

(Video) Ruska Nuklearna Bomba Car: Kako je izgledala najmoćnija eksplozija u istoriji?

Kurir 23.03.2016
Najmoćniju eksploziju u istoriji izazvala je ruska bomba "car", a ta činjenica se verovatno nikada neće promeniti. Tridesetog oktobra 1961. u 11.32 po moskovskom vremenu, ogromna bomba od 50 megatona aktivirana je na području za nuklearna testiranja… »

Vreme Je Da Znate Istinu: 5 razloga zbog čega Islamska država drži Evropu na nišanu!

Kurir 23.03.2016
Eksplozije u Briselu su dokazale da je EU postala glavna meta islamskih terorista, za šta postoji nekoliko razloga, piše list Tajm. 1. Prvo, za terorističke napade bio je pripremljen teren. Sve je počelo u proleće 2014. godine, kada je državljanin… »