Izvor: Kurir/Svet arhiva vesti 23.03.2016

Mačo Prepucavanje: Tramp i Kruz se posvađali zbog žena!

Kurir 23.03.2016
Američki milijarder Donald Tramp i senator Ted Kruz, koji se utrkuju za mesto predsednika SAD, počeli su da se raspravljaju i na društvenim mrežama. Svađa je nastala zbog žena. Početak diskusije Trampa i Kruza izazvala je fotografija na Fejsbuku… »

Pronađen Dnk: Ubica iz Brisela prošao kroz Srbiju?

Kurir 23.03.2016
Njegovi tragovi pronađeni su na nekoliko eksplozivnih naprava korišćenih u napadima, ali i u stanovima u predgrađu Brisela gde se skrivao Abdeslam. Belgijski mediji objavili su fotografiju tri muškarca za koje se sumnja da su izveli teroristički… »

OVE ZEMLJE TREBA IZBEGAVATI ZBOG TERORIZMA: Na spisku Belgija, Francuska, Nemačka, Holandija...

Kurir 23.03.2016
Stručnjaci su jos pre godinu dana upozoravali da Evropi preti strašni terorizami i da su među pet zemalja, koje najviše treba da strahuju od napada, Belgija, Francuska, Nemačka, Holandija.., pišu hrvatski mediji. Stručnjaci su još tada Belgiju… »

Uzbuna U Evropi: Belgija pod opsadom, zemlje EU proglasile visok nivo pripravnosti

Kurir 23.03.2016
Danska i Švedska su proglasile umeren nivo pripravnosti dok je nizak objavljen u Finskoj, Letoniji, Litvaniji, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj i Finskoj. Evropa je na oprezu posle jučerašnjih terorističkih napada u Briselu u kojima je poginula 31… »

Ekskluzivno: TERORISTI U PARIZU PUCALI IZ SRPSKIH PUŠAKA Kalašnjikovi stigli preko Jugohemije!

Kurir 23.03.2016
Kurir poseduje dokumente koji pokazuju da je naše preduzeće tokom 2012. izvezlo više hiljada automatskih pušaka u delovima, koji su završili u slobodnoj prodaji na internetu. BEOGRAD - Automatske puške srpskog porekla kojima su islamski teroristi… »

(Foto) Ovako Izgleda Brisel Dan Posle Terorističkih Napada: Prestonica EU kao grad duhova!

Kurir 23.03.2016
Ove fotografije objavljene danas na društvenim mrežama pokazuju pustoš. Ulice i metroi su prazni a ljudi se retko vide. Grad se oporavlja od jušerašnjeg terorističkog napada u kome je živote izgubila 31 osoba, a preko 260 povređeno. New morning in… »

Porodična Tragedija U Koruškoj: Austrijanka (37) izgubila bebu posle tuče sa snajom (35)!

Kurir 23.03.2016
KLAGENFURT - Tuča dve snaje u Koruškoj završila se tragično. Posle svađe između snaja (35, 37) došlo je i do žestokog fizičkog obračuna nih dve. Sve se dogodilo krajem februara u St. Jakobu u Rozentalu u Koruškoj. Tridesetsedmogodišnja žena… »

Ovih 25 korporacija su moćnije od većine država

Kurir 23.03.2016
Korporacije koje su uspešno sprovele internacionalnu ekspanziju efikasno funkcionišu na metanacionalnom nivou - one ne samo da stvaraju velike količine novca, već istovremeno menjaju i definiciju "globalne supersile" Sa početkom 21. veka, svet je… »

Cilj Napada Destabilizacija I Regrutacija Novih Džihadista: Belgija, Turska, i strategija ISIS

Kurir 23.03.2016
Nedavni teroristički napadi u Istanbulu i Briselu su bili usmereni na dve potencijalne pretnje Islamskoj državi, smatra ugledni američki analitičar Džordž Fridman. Napadi u Belgiji i Turskoj se moraju posmatrati zajedno. Oni su simbolično izvršeni… »

Invazija Na Sad Je Nemoguća Američka vojska bi zgazila svakog! Pogledajte njenu vojnu moć

Kurir 23.03.2016
Šta bi se dogodilo kad bi se Amerika našla u ratu sa celim svetom? I to sa svima, ne samo sa svojim tradicionalnim neprijateljima, već i sa saveznicima, poput Velike Britanije, Francuske, Nemačke. Ukratko, Amerika bi ih zgazila. Za početak, Amerika… »