Izvor: Kurir/Svet arhiva vesti 23.03.2016

Jedan Od Najvećih Stručnjaka Za Terorizam: Ovo nije kraj, očekujte sve više napada džihadista!

Kurir 23.03.2016
Teroristički napad, koji nemalo podseća na nedavni napad na Istanbul i napade na Pariz u prošle godine i London 2005., tipična je operacija aktualnih terorističkih grupa, kaže profesor Matie Gidere, jedan od najvećih evropskih stručnjaka za… »

Deca Više Ne Smeju Da Budu Deca: Devojčica (12) optužena jer je uštinula druga!

Kurir 23.03.2016
Briana Evans mora na specijalan program za maloletne prestupnike jer ju je tužila drugareva majka! Devojčica sa Floride optužena je jer je uštinula druga za zadnjicu, a iako dečak nije želeo da podnosi tužbu protiv drugarice iz odeljenja, njegova… »

Kurir U Briselu Dan Posle: Život se vraća u grad, civili šetaju , a vojnici ih čuvaju!

Kurir 23.03.2016
Posle surovog terorističkog napada na Brisel kada je u utorak gradom odjeknula serija eksplozija, belgijska prestonica se polako vraća u normalu. Foto: Dragana Udovičić Reporteri Kurira zabeležili su atmosferu koja je vladala na ulazu u metro stanicu… »

(Foto) Stigao Čak Do Turske: Uhapšen Japanac koji je hteo da se pridruži Islamskoj državi

Kurir 23.03.2016
Turska policija u Gaziantepu uhapsila japanskog državljanina koji se tereti da je pokušao da se priključi Islamskoj državi. Neimenovani zvaničnik je za lokalne medije kazao da turske snage sigurnosti u okviru antiterorističkih operacija na… »

Traži Od Ljudi Da Se Ne Mole Za Brisel: Bolje donirajte novac dobrotvorima koji pomažu žrtvama

Kurir 23.03.2016
Jedan advokat i ateista izazvao je burne reakcije kada je na svom Fejsbuk profilu napisao status u kome ohrabruje ljude da se ne mole za žrtve terorističkog napada u Briselu. Endru Sidel je branilac udruženja Sloboda od religije, takođe ima i blog u… »

Sergej Lavrov: Čuli smo ponude za razmenjivanje Nadežde Savčenko

Kurir 23.03.2016
"Naravno, čuli smo predloge koji se tiču razmene . Ta pitanja biće potpuno razmotrena sa ruskim zakonodavstvom", odgovorio je Lavrov na novinarsko pitanje. Лавров заявил, что Россия услышала предложения по… »

Najomraženiji Čovek Evrope: On će braniti Abdeslama na sudu

Kurir 23.03.2016
Sven Mari dobio je nadimak "advokat ološa" jer je tokm svoje karijere branio mnoge ozloglašene kriminalce Belgije. Mari je svojevremeno bio fudbaler, a svoj takmičarski duh je preneo i sudnicu. "Ukoliko je neko proglašen za državnog neprijatelja broj… »

ZA OVIM ČOVEKOM TRAGA ČITAVA BRITANIJA: Nestao nakon napada u Briselu

Kurir 23.03.2016
Jedan britanac nestao je nakon napada u Briselu a prema poslednjim informacijama pretpostavlja se da je bio u metrou u trenutku eksplozije. Dejvid Dikson, poreklom iz Hartlepola u ​Kaunti Durhamu, nije bio u kontaktu sa svojim partnerkom Šarlot Satklif… »

Turska Iskoristila Gužvu U Briselu: Žestoko udarili po Kurdima na severu Iraka

Kurir 23.03.2016
Turska vojska saopštila je da je pokrenula vazdušne napade na kurdske militante na severu Iraka, prenosi Rojters. Najmanje 13 turskih vojnih aviona učestvovalo je u operaciji, navodi se. Pogođena su skladišta municije kao i skrovišta i pećine u… »

(Video) Jedinstven Panoramski Snimak Iz Brisela: Osetite atmosferu solidarnosti građana zbog žrtava

Kurir 23.03.2016
Panoramski snimak koji je RT objavila na internetu pokazuje dirljivu scenu jedinstva u Briselu kao i ljude koji se okupljaju da odaju počast žrtvama bombaških napada. Ovaj snimak koji se u svakom trenutku može zaustaviti i pomoću aplikacije u uglu… »