Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 23.03.2016

Čanak: Uhapsite batinaše ili povlačimo listu

Moj Novi Sad 23.03.2016
Lider LSV Nenad Čanak rekao je da će LSV povući listu za pokrajinske izbore ukoliko za 24h ne budu pronađeni batinaši koji su pokušali da spreče predaju liste. Incident na koji je ukazao Čanak desio se oko tri sata, kada su aktivisti LSV došli da… »

Konačno: Sanirana oštećenja kablova na Mostu slobode

Moj Novi Sad 23.03.2016
JP Zavod za izgradnju grada obavestilo je danas javnost da su završeni radovi na popravci i zaštiti nosećeg kablovskog sistema Mosta slobode. Kako se kaže u saopštenju, radovi su obavljeni na osnovu naloga datog od strane nadzornih organa ZIG-a koji… »

Gradonačelnik posetio OŠ "Branko Radičević"

Moj Novi Sad 23.03.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za obrazovanje mr Vladimir Jelić posetili su OŠ "Branko Radičević" gde su sa direktorom Aleksandrom Maletinom razgovarali o nedavnom slučaju vršnjačkog nasilja u toj školi. Sastanku… »

Odbor Skupštine Vojvodine sutra o zemljištu

Moj Novi Sad 23.03.2016
Odbor za poljoprivredu Skupštine Vojvodine raspravljaće sutra o problemima u vezi sa zakupom državnog poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Vojvodine.To će biti jedina tačka dnevnog reda na sednici odbora. Liga socijaldemokrata Vojvodine prethodno… »

Izložba Biljane Bakaluce Matić i Nenada Ignjatova

Moj Novi Sad 23.03.2016
U petak 25. marta 2016. u Galeriji Kulturnog centra „Mladost“ u Futogu biće otvorena izložba novosadskih umetnika Biljane Bakaluce Matić i Nenada Ignjatova. U muzičkom delu programa nastupiće duo Milana Stanić – flauta i Daniela Pavlović –… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođena 21 beba

Moj Novi Sad 23.03.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: DEVOJČICE: Marina Hrćan-Kišić, Jovana Sekulić, Marija Savić-Ković i Jorgovanka Mihajlović iz Novog Sada, Jelena Beljanski iz… »

Uskoro novi vrtić u Sremskim Karlovcima

Moj Novi Sad 23.03.2016
Novi vrtić u Sremskim Karlovcima biće zvanično otvoren početkom maja, a zainteresovani Karlovčani, moći će da vide njegovu unutrašnjost sutra od 12 do 18 sati. U gradu i prigradskim naseljima ove godine biće renovirano više desetina zabavišta i… »

Litvanska kompanija želi da preuzme JKP "Stan"

Moj Novi Sad 23.03.2016
Pismo namere koje je poslala litvanska firma "Civinity" juče je odložilo odluku Privrednog suda da se u "Stanu" uvede stečaj. Novo ročište zakazano je za 20. april. Kompanija iz Litvanije ima nameru da sa "Stanom" zajedno osnuje Društvo posebne… »

U Briselu povređeno i dvoje srpskih državljana

Moj Novi Sad 23.03.2016
U eksploziji na aerodromu u Briselu povređena su dva putnika iz Srbije, koji su kupili karte preko agencije Džambo travel, a oni nisu životno ugroženi, preneo je RTS. U trenutku eksplozije putnici su bili u holu aerodroma. Direktor agencije Džambo… »

Od aprila jeftiniji gas

Moj Novi Sad 23.03.2016
JP Srbijagas saopštilo je danas da će od 1. aprila doći do sniženja cene gasa za javno snabdevanje, u proseku za 12,93 odsto. Nakon dobijanja saglasnosti Agencije za energetiku Republike Srbije, Odluka o ceni prirodnog gasa za javno snabdevanje biće… »