Izvor: NoviSad.com arhiva vesti 23.03.2016

Popravljen noseći sistem Mosta slobode

NoviSad.com 23.03.2016
Novi Sad - Završena je popravka i zaštita nosećeg kablovskog sistema na Mostu slobode. Radovi su obavljeni na osnovu naloga koji je dao Nadzorni odbor Zavoda za izgradnju grada, čiji su članovi, prilikom jedne od redovnih kontrola Mosta slobode… »

Vučević: Deca OŠ "Branko Radičević" o nasilju ćutala iz straha

NoviSad.com 23.03.2016
Novi Sad - Predstavnici grada posetili su danas OŠ ''Branko Radičević'' gde su sa direktorom Aleksandrom Maletinom razgovarali o nedavnom slučaju vršnjačkog nasilja u toj školi. Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Miloš Vučević, član… »

Rođeno devet devojčica i 12 dečaka

NoviSad.com 23.03.2016
Novi Sad - Od utorka ujutru do danas u isto vreme, u Betaniji rođena 21 beba: devet devojčica i 12 dečaka. Majke devojčica su Duška Matin (Kikinda), Bojana Kurteš (Gajdobra), Jorgovanka Mihajlović, Jovana Sekulić, Marina Hrćan-Kišić, Marija… »

E-Gimnazija: Škola kakvu ste možda videli samo u filmovima

NoviSad.com 23.03.2016
Novi Sad - Kada se pogledaju opremljenost škole, originalnost, kreativnost i postignuti rezultati novosadska E-gimnazija, ubraja se među tri najbolje privatne srednje škole u celoj zemlji. Procene stručnjaka i poznavalaca obrazovnog sistema kažu da… »

Litvanci bi da održavaju novosadske zgrade

NoviSad.com 23.03.2016
Novi Sad - Za JKP „Stan” zainteresovano je preduzeće „Civinity” iz Litvanije, koji Gradu, kao osnivaču preduzeća, predlaže javno-privatno partnerstvo. U „Stanu” nisu odgovorili pod kojim uslovima litvanska firma želi da uđe na tržište… »