Izvor: PC Press arhiva vesti 23.03.2016

Bubble Cup 9: prijavi se i ti na međunarodno takmičenje u programiranju za srednjoškolce i studente

PC Press 23.03.2016
Razvojni centar Microsoft-a u Srbiji poziva sve zainteresovane studente i srednjoškolce da se do kraja marta prijave na deveto međunarodno takmičenje u programiranju – Bubble Cup 9 Bubble Cup je takmičenje u programiraju i rešavanju algoritamskih… »

Samsung Galaxy S7 na testu

PC Press 23.03.2016
Ako ste se pitali da li proizvođači smartfona uopšte još mogu nečim da iznenade, odgovor je potvrdan. Jedna od kompanija od kojih najviše očekujemo je svakako Samsung, pa je zanimljivo pregledati šta donosi sedma generacija njihove vrhunske… »

Devana organizuje prvi regionalni AWSome Day

PC Press 23.03.2016
AWSome Day SEE je događaj na kojem će Amazon Web Services (AWS) predstaviti svoju cloud tehnologiju regionalnom tržištu, srpskoj publici. Ovo je prvi put da Amazon Web Services organizuje ovakav događaj u regionu jugoistočne Evrope. AWSome Day će… »

Windows10: Podešavanja

PC Press 23.03.2016
Priprema za Recover Kada Windows 10 neće da se pokrene, potreban je System Recovery disk koji će nam dati pristup do opcija za oporavak. Zato nije na odmet iskoristiti neki stari USB flash drajv (dovoljno je da ima 1 GB prostora) na kome će se čuvati… »

Windows 10: Sam svoj majstor

PC Press 23.03.2016
Windows 10 objedinio je najbolje od Windows‑a 7 i 8/8.1 i tome dodao mnoge lepe stvari, ali ipak ne možemo reći da je savršen – uvek ima prostora za brušenje i fino štelovanje detalja. I dalje postoje neke stvari o kojima u Microsoft‑u nisu… »

Kako da zaštitite Windows 10?

PC Press 23.03.2016
Najbolji način zaštite je da potpuno izolujemo računar od ostatka sveta, da ga ne koristimo na Internetu, da eliminišemo lokalnu mrežu, da ne razmenjujemo podatke preko USB‑ova, CD, DVD ili Blu‑ray medija… OK, shvatili ste, to je u današnjem… »