Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 23.03.2016

Uvid u birački spisak grada Kragujevca do 8.aprila

Ritam grada Kg 23.03.2016
Prema podacima Gradske uprave u opšte i zajedničke poslove, do ovog trenutuka, u jedinstveni birački spisak grada Kragujevca upisano je 159 544 birača koji imaju pravo glasa na parlamentarnih izborima, uključujući i raseljena lica, a za izbore za… »

Prvenstvo Srbije u sinhronom plivanju za vikend u Kragujevcu

Ritam grada Kg 23.03.2016
Predstojećeg vikenda na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“ u Kragujevcu održava se Prvenstvo Srbije za kadete i seniore u sinhronom plivanju – Memorijal „Maja Kos“, u organizaciji Saveza za sinhrono plivanje Srbije, a pod… »

Prekinut štrajk u RTK

Ritam grada Kg 23.03.2016
Štrajk koji je organizovan u medijskoj kući Radio televizija Kragujevac, obustavljen je danas potpisivanjem Sporazuma o mirnom rešenju spora. Sporazum su potpisali predsednik Sindikata „Nezavisnost“, direktorka preduzeća i miritelj ispred… »

Kvalifikacija za Evropsko prvenstvo od sutra na „Čika Dači“

Ritam grada Kg 23.03.2016
Sutra počinje turnir Grupe 7 elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za fudbalere do 19 godina, na kom će reprezentacija Srbije ugostiti Francusku, Dansku i Crnu Goru, u Kragujevcu, Jagodini i Gornjem Milanovcu. „Orlići“ će najviše… »

Rukometašima Radničkog fer-plej priznanje i najslabija posećenost

Ritam grada Kg 23.03.2016
U nedavno završenom ligaškom delu Superlige Srbije, rukometaši Radničkog zauzeli su pretposlednje mesto, ali su prednjačili u nekoliko kategorija, što pozitivnih, što negativnih. Svkako da je najznačajnije prvo mesto u fer-pleju, koje su… »

Četvrta godišnjica emisije Megafon Music

Ritam grada Kg 23.03.2016
Već tradicionalno, Megafon tim pravi LIVE druženje kao presek četvrte sezone emitovanja jedne od malobrojnih emisija o savremenoj muzici u Srbiji, u petak, od 21 sat, u hali „Park“. Pored dodele godišnjih nagrada održaće se i koncert, a… »

Za programe u poljoprivredi 24,7 miliona dinara

Ritam grada Kg 23.03.2016
Za realizaciju Programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja u 2016. godini opredeljeno je 24,7 miliona dinara iz gradskog budžeta. Novina je da će ove godine grad subvencionisati kupovinu protivgradnih… »