Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 23.03.2016

Koliko mladih Kragujevčana glasa na izborima?

RT Kragujevac 23.03.2016
Na predstojećim izborima u Kragujevcu biće i građana koji će prvi put imati priliku da ostvare svoje biračko pravo. Reč je o mladima koji su od poslednjih izbora 2014. godine stekli punoletsvo i do sada ih je 3242-je. Na području grada Kragujevca… »

Državno prvenstvo u sinhronom plivanju

RT Kragujevac 23.03.2016
Državno prvenstvo za kadete i seniore u sinhornom plivanju - memorijam Maja Kos, u organizaciji Saveza za sinhrno plivanje, a koje se održava pod pokroviteljstvom Ministarstvom omladine i sportaSrbije biće održano u subotu 26. i nedelju 27. marta na… »

Drugi krug kvalifikacija za evropsko prvenstvo u fudbalu

RT Kragujevac 23.03.2016
Drugi krug kvalifikacija za evropsko prvenstvo u fudbalu mladih do 19 godina održaće se u Kragujevcu 24.03. i 29.03.2016. godine. Reprezentacije Srbije, Francuske, Danske i Crne Gore, odmeriće svoje snage na stadionu Čika Dača. U četvrtak… »

Subvencije za osiguranje useva, plodova i domaćih životinja

RT Kragujevac 23.03.2016
Gradsko veće na sednici održanoj juče donelo je odluke: o raspisivanju javnog poziva za nadoknadu dela štete za osiguranje useva, o objavljivanju konkursa za dodelu podsticajnih sredstava za razvoj seoskog turizma. Na istoj sednici odobrene su… »

Uskoro nove sobe u Studentskom domu

RT Kragujevac 23.03.2016
Studenti Univerziteta u Kragujevcu uskoro će dobiti nove sobe u Studenskom domu, jer je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja pozvalo zainteresovane građevinske firme da dostave ponude za izvođenje radova na izgradnji, rekonstrukciji… »

Sporazum PS i Grupe građana "Respekt"

RT Kragujevac 23.03.2016
Gradski odbor Pokreta socijalista i Grupa građana "Respekt - Srbijanci i Srbijanke" potpisali su danas sporazum o saradnji na predstojećim lokalnim izborima u Kragujevcu. Grupa gradjana "Respekt - Srbijanci i Srbijanke" prepoznala je u Pokretu… »

Borba za direktorsku fotelju Šumadija sajma

RT Kragujevac 23.03.2016
Situacija na Šumadija sajmu se ne smiruje. Zoran Nedeljković, koji je na poslednjoj Skupštini društva imenovan za novog direktora sajma još uvek nije ušao u sajamske prostorije jer je prethodno rukovodstvo, koje smatra da je odluka Skupštine… »

"Boris Tadić - Za naš grad - SDS"

RT Kragujevac 23.03.2016
Izborna lista "Boris Tadić – Za naš grad - SDS" sinoć je započela svoju kampanju. Kandidati za odbornike sa izborne liste "Boris Tadić - Za naš grad - SDS", okupili su se sinoć u Hotelu Kragujevac, kako bi predstavili svoj politički program. Kao… »

SDPS na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje"

RT Kragujevac 23.03.2016
Na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima Socijaldemokratska partija Srbije nastupiće na izbornoj listi ''Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje''. U Gradskom odboru SDPS-a u Kragujevcu predstavljeni su odbornički kandidati te partije na… »

Promocija romana "Pčelareva sudbina"

RT Kragujevac 23.03.2016
Roman "Pčelareva sudbina" Veroljuba Umeljića biće predstavljen večeras u Galeriji Narodne biblioteke u Kragujevcu. Pored toga što je priznti stručnjak u oblasti pčelarstva, Umeljić je i autor dve beletrističke knjige u kojima prti život jednog… »