Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 23.03.2016

Zbog vode i odrona zatvoreno pet putnih pravaca

Sandžak haber 23.03.2016
U Srbiji je zbog kiše i odrona neprohodno pet putnih pravaca, a vozačima na ostalim deonicama savetuje se oprezna vožnja, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Put od Ljubovije do Malog Zvornika, kod Crnče, neprohodan je od jutros zbog izlivanja vode… »

PROVOKACIJA! BILBORDI ŠEŠELJU I KARADŽIĆU U ISTOČNOM SARAJEVU! FOTO

Sandžak haber 23.03.2016
Sarajevo — Pred istorijsku presudu Radovanu Karadžiću u Haškom tribunalu na ulazu u Istočno Sarajevo SRS je izlepila bilborde podrške Karadžiću i Vojislavu Šešelju. Na bilbordima uz fotografije Karadžića i Šešelja stoji i veliki natpis… »

HTC 10 stiže 12. aprila

Sandžak haber 23.03.2016
HTC će predstaviti svoj sledeći flagship telefon za tri nedelje, 12. aprila. Novi telefon će najverovatnije biti nazvan HTC 10, i prema očekivanjima biće nastavak One serije uređaja sa sličnim dizajnom uz poboljšane specifikacije. Neki detalji… »

Mercedes GLC Coupe i zvanično

Sandžak haber 23.03.2016
Na ovogodišnjem sajmu automobila u Njujorku će biti predstavljen i dugo najavljivani Mercedes GLC Coupe. Mercedes GLC Coupe je pre skoro godinu dana predstavljen u koncept izdanju, i to na sajmu automobila u Šangaju gde je prikazan u formi veoma… »

Mercedes GLC 350e 4MATIC je “Eko auto godine” u Srbiji

Sandžak haber 23.03.2016
Na sajmu automobila DDOR BG Car Show u Beogradu proglašen je automobil sa najboljim performansama u odnosu na životnu sredinu – “Eko auto 2016. godine” u Srbiji. Nagrada se dodeljuje petu godinu uzastopno, a ovog puta titula je pripala… »

Severina za Dan Novog Pazara

Sandžak haber 23.03.2016
Regionalna pop zvezda Severina nastupiće na velikom koncertu 20. aprila na Dan grada u Novom Pazaru. Ona je to potvrdila u intervjuu u Jutarnjem programu regionalne RTV Novi Pazar. “Zahvaljujem se organizatorima na pozivu. Nisam nastupala u Novom… »

Bozaj: Želimo da dovedemo turske investitore u Novi Pazar

Sandžak haber 23.03.2016
Novi Pazar – Pomoć države Turske stanovništvu Novog Pazara ugroženom nedavnim poplavama, projekat izgradnje velikog tržnog centra u Novom Pazaru, kao i trenutna politička, ekonomska i socijalna politika glavne su teme današnjeg sastanka gradskog… »

Upis prvaka u toku

Sandžak haber 23.03.2016
U osnovnim školama u toku je testiranje predškolaca za upis u prvi razred, koje će trajati do kraja marta. Od ukupno 1.600 mališana, koliko se očekuje da će od naredne školske godine biti upisano u prvi razred osnovne škole na teritoriji Novog… »

TOTALNI RASKOL U SDA!!! SVADJE, TUČE, NAPUŠTANJE STRANKE ISTAKNUTIH ČLANOVA

Sandžak haber 23.03.2016
Od samog osnivanja Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina dolazi do odlivanja važnih kadrova. Konstantan odliv nastavlja se i zadnjih meseci, a za posledicu ima to da je odbornička lista u sandžačkim gradovima teškom mukom… »

Asfaltiranje Dubrovačke ulice u Selakovcu

Sandžak haber 23.03.2016
Novi Pazar – Radovi na pripremi za asfaltiranje ulice 411 u Selakovcu u Novom Pazaru su u toku. Trenutno se betoniraju trotoari, a put koji će meštanima mnogo značiti biće završen u u najkraćem roku. ”Želja Gradske uprave je da od Selakovca… »