Izvor: Studio B arhiva vesti 23.03.2016

Hrvatska sa najvećim nivoom korupcije

Studio B 23.03.2016
Hrvatska je članica Evropske unije s najvećim niovoom korupcije u javnim nabavkama i sa Rumunijom i Bugarskom spada u najkorumpiranije države EU-a, pokazalo je istraživanje koje je naručio Evropski parlament. Hrvatska, Rumunija i Bugarska predvode… »

Nove pretnje džihadista u BIH

Studio B 23.03.2016
Vijesti umeta, džihadistički portal na bošnjačkom jeziku je povodom terorističkih napada u Briselu objavio pretnju da "krstaškim zemljama" dolaze crni dani od Islamske države zbog, kako su poručili, neprijateljstava i borbe koju vode protiv nje… »

Povratnici sa stranih ratišta pod stalnim nadzorom

Studio B 23.03.2016
Devetoro crnogorskih državljanja povratnika sa stranih ratišta koji su ratovali na strani džihadista, pod stalnim su nadzorom crnogorskih bezbednosnih službi i nisu pretnja za bezbednost, procenile su nadležne crnogorske službe. Prema istim izvorima… »

„Gradske pijace" najbolje u regionu

Studio B 23.03.2016
Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace", primio je u Londonu nagradu za menadžera godine („Best Manager of the Year" Award), koju dodeljuje Evropska poslovna skupština (Europe Business Assembly). Ova nagrada uručuje se top menadžerima kompanija… »

Bolji uslovi za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju na Čukarici

Studio B 23.03.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju na Čukarici, koji je nedavno renoviran i proširen, poručujući da je obnova tog Centra jedan od primera odgovorne socijalne… »

Popločavanje Zmaj Jovine ulice

Studio B 23.03.2016
Popločavanje Zmaj Jovine ulice počinje najkasnije do subote, 26. marta Gradski menadžer Goran Vesić najavio je danas da će najkasnije do subote, 26. marta, početi radovi na popločavanju Zmaj Jovine, u delu između Ulice Vase Čarapića i Čika… »

Preventivni pregledi dojki u domovima zdravlja

Studio B 23.03.2016
Preventivni pregledi dojki za Beograđanke u još pet domova zdravlja. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da su preventivni pregledi dojki za žene u tri doma zdravlja u Beogradu imali veliki odziv Beograđanki, te da će se u nedelju… »

Krivokapić otkazao sednicu parlamenta

Studio B 23.03.2016
Predsednik crnogorskog parlamenta Ranko Krivokapić otkazao je za danas zakazanu sednicu Skupštine na čijem dnevnom redu je bilo 16 tačaka, među kojima i predlog za njegovo razrešenje, što su poslanici gotovo svih partija ocenili kao zloupotrebu… »

Predstavnici beloruskog proizvođača vozila u Beogradu

Studio B 23.03.2016
Pomoćnik gradonačelnika Beograda Borko Milosavljević primio je danas predstavnike beloruskog proizvođača vozila „Belkomunmaša". Glavna tema sastanka je predstavljanje konkretnih rešenja za unapređenje kvaliteta usluge najvećeg gradskog… »

Potraga za trećim osumnjičenim za napade u Briselu

Studio B 23.03.2016
Identifikovana su dvojica bombaša-samoubica koji su izvršili napad na aerodromu u Briselu, dok se za trećim napadačem koji nije uspeo da aktivira bombu još uvek traga. Bezbednosna situacija u Srbiji stabilna,smatra ministar Nebojša Stefanović… »