Izvor: Telegraf arhiva vesti 23.03.2016

Čeka Vas Nešto Gore Od Brisela! Jezive pretnje DŽIHADISTA iz Bosne (FOTO)

Telegraf 23.03.2016
Džihadistički portal na bošnjačkom jeziku "Vijesti umeta" objavio je danas vest o terorističkim napadima u Briselu i najavio "crne dane krstaškim zemljama od "Islamske države" Džihadistički portal na bošnjačkom jeziku “Vijesti umeta”… »

Srbin Najbolji Menadžer 2015. GODINE: Ivan Sočo u Londonu primio veliko priznanje (FOTO)

Telegraf 23.03.2016
JKP "Gradske pijace", kojim upravlja Ivan Sočo, nagrađene su kao najbolje regionalno preduzeće. Ivan Sočo, direktor JKP “Gradske pijace”, primio je u Londonu nagradu za menadžera godine (“Best Manager of the Year” Award), koju dodeljuje… »

Širi Se Pešačka Zona U Beogradu: Evo gde će uskoro biti zabranjen saobraćaj!

Telegraf 23.03.2016
- Naš plan je da uži centar grada, između Zelenog venca, ulica Braće Jugovića, Tadeuša Košćuška i Trga republike, kao i Kosančićev venac, u naredne četiri godine postane pešačka zona po ugledu na velike evropske gradove - poručio je Goran… »

Jeziva Pretnja Islamske Države Bosni I Hercegovini: Zaklaćemo vašeg verskog vođu

Telegraf 23.03.2016
- Kako vas nije sramota hvaliti reisa, blagoslovio je kamatu, učestvovanje u neverničkim vojskama u borbi protiv muslimana, za kog su demokratija, bezbožništvo i islam isto - izjavio je Amir Selimović u videu. - Molim Alaha da reisu-l-ulemu u Bosni i… »

WHY IS DJOKOVIC RIGHT? These are the reasons why the attacks against him are pointless and hypocritical

Telegraf 23.03.2016
Incomplete reporting from the media conference resulted in Serbian tennis player being crucified, despite him not mentioning that men players should get more money than women. Delicate theme of gender equality in tennis became controversial thanks to… »

Srbija Je Dobro Mesto Za Investicije! Vučić pohvaljen za reforme od premijera nemačke pokrajine Hesen! (FOTO)

Telegraf 23.03.2016
Srbija je dobro mesto za investicije i to bi trebalo iskoristiti, kako bi mladi ljudi imali dobru perspektivu, izjavio je u Vizbadenu premijer nemačke Savezne pokrajine Hesen Folker Bufije, u razgovoru sa premijerom Aleksandrom Vučićem. Folker Bufije… »

Sprečite Rak Dojke Na Vreme: U nedelju besplatni pregledi u domovima zdravlja u Beogradu

Telegraf 23.03.2016
- S obzirom na to da smo naišli na odličan odziv, sada idemo korak dalje i ovog vikenda organizujemo besplatne preglede u još pet domova zdravlja, i to na opštinama Zvezdara, Čukarica, Rakovica, Obrenovac i Zemun - poručio je Siniša Mali… »

Putin Stigao U Jagodinu: Ovako izgleda voštana figura ruskog predsednika! (FOTO)

Telegraf 23.03.2016
Posetioci Muzeja u Jagodini imaće priliku da vide voštanu figuru Vladimira Putina. Voštana figura predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina stigla je u Muzej voštanih figura u Jagodini. Putinova voštana figura, rad vajara Zorana Ivanovića i… »

Uhapšen muškarac zbog pretnji Brankici Stanković!

Telegraf 23.03.2016
D. A. (42) je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti jer je slao preteće poruke novinarki i Veranu Matiću. Policija je uhapsila osobu koja je u više navrata pretila Veranu Matiću, Brankici Stanković i ljudima iz… »

Mačka Kleptomanka: Krade komšijama gaće i čarape, ali samo jedna vrsta donjeg veša je njen fetiš (FOTO)

Telegraf 23.03.2016
- Bridžit je posebno zanimljivo muško donje rublje i ima jednu posebnu vrstu koju preferira - kaže vlasnica mačke. Tokinška mačka Bridžit ima 6 godina i iza sebe puno krivičnih dela. Ona ima kleptomanske sklonosti zbog čega predstavlja pravu… »