Izvor: Vrele gume arhiva vesti 23.03.2016

Audi obustavio proizvodnju u Briselu zbog terorističkih napada

Vrele gume 23.03.2016
Audi je odlučio da privremeno obustavi proizvodnju A1 modela u fabrici u Briselu , nakon potonjih terorističkih napada. Tri eksplozije na lokalnom aerodromu i metrou su prouzrokovale smrt 31 osobe i 198 povređenih, što je nemačku marku nateralo da… »

Porsche predstavio unapređeni 919 Hybrid LMP1

Vrele gume 23.03.2016
Porsche je obelodanio unapređeni 919 Hybrid LMP1, koji će se takmičiti u FIA WEC šampionatu ove sezone. Aktuelni šampioni su najavili da će tim po prvi put koristiti tri različita aerodinamička paketa tokom sezone da bi bili konkurentniji na… »

Ford EcoSport će se proizvoditi u Rumuniji

Vrele gume 23.03.2016
Ford je objavio da će proizvodnju EcoSport modela sa evropskim specifikacijama premestiti u fabriku u Krajovi, u Rumuniji. Ovaj mali krosover se trenutno sastavlja u Indiji, u fabrici u Čenaju, za domaće tržište ali i za izvoz. Sa početkom u jesen… »

Mercedes GLC Coupe

Vrele gume 23.03.2016
Kupe sa četvoro vrata povišenog klirensa je postao institucija , koliko god se kompletna svetska populacija automobilskih entuzijasta protivila toj ideji. Štaviše, taj segment uporno raste, a najnoviji primerak je Mercedes-Benz GLC-Class Coupe… »

Audi predstavio novi R18 za FIA WEC šampionat i Le Man

Vrele gume 23.03.2016
Audi Motorsport je predstavio R18 za FIA WEC šampionat 2016. i 24 časa Le Mana. Proizvođač iz Ingolštata kaže da je R18 redizajniran do detalja i da nema gotovo ništa zajedničko sa prethodnikom . Ono što je interesantno je da su se Nemci… »

Subaru Impreza

Vrele gume 23.03.2016
Subaru je objavio jedan jedini tizer prednjeg dela, gde se vide kućišta prednjih farova u priličo konvencionalnom maniru. Nova Impreza je prvi model na Subaruovoj Globalnoj platformi , koja će biti baza za sve buduće modele ove marke. Od 70 do 100… »

Mercedes i Ferrari menjaju kombinaciju guma za VN Bahreina

Vrele gume 23.03.2016
Pirelli je obelodanio izbor timova kada je reč o pneumaticima za VN Bahreina . Za razliku od Australije, Mercedesovi vozači, Niko Rozberg i Luis Hamilton odabrali su iste gume, po jedan set srednje tvrdih i po šest setova mekih i supermekih pneumatika… »

Serijski Opel GT sa integralnim pogonom iz Mokke? (galerija)

Vrele gume 23.03.2016
Opel razmatra stavljanje GT Concepta u serijsku proizvodnju. Jedna od zvezda ženevskog salona, Opelov seksi kupe, bi mogao da dobije svoju serijsku verziju. Mada biznis plan tek treba da bude kreiran, nemački proizvođač već radi na novom modelu . Ono… »