Zabava arhiva vesti 23.03.2016

Porodila se Kristina Radenković

Večernje novosti 23.03.2016
Voditeljka “Slagalice” Kristina Radenković porodila se i na svet donela ćerku. Ovu radosnu vest podelila je njena prijateljica koja je na društvenim mrežama napisala da je stigla mala princeza. Voditeljka “Slagalice” Kristina Radenković… »

Dokumentarna izložba o Vladi Divljanu

Danas 23.03.2016
Beograd - UK Parobrod poziva na izložbu i događaj dokumentarno sećanje "Vlada Divljan - Evergreen" u petak, 25. marta, od 19 časova. Dokumentarna izložba inspirisana životom i radom Vlade Divljana svojevrsno je podsećanje na refleksiju njegovog… »

Vratio knjigu biblioteci posle 49 godina

Radio 021 23.03.2016
Džejms Filips iz Minesote nedavno je vratio u biblioteku knjigu koju je 1967. godine pozajmio, a u biblioteci su mu oprostili kaznu. Bibliotekari na Univerzitetu u Dejtonu ostali su zatečeni kada je jedan njihov član odlučio da vrati knjigu koju je… »

VIDEO: Filip priznao da je onanisao dok mu je Marina pričala bajku

Vesti online 23.03.2016
Filip Đukić ne može dugo da izdrži bez seksa (što smo imali priliku i da vidimo). A kad nema partnerku, maneken se ne suzdržava da se zadovolji, ne birajući ni mesto ni vreme. Đukić je priznao da se zadovoljavao ispod pokrivača, dok mu je Marina… »

MTV te vodi u avanturu sa Aladinom

MTV Srbija 23.03.2016
Film „Nove avanture Aladina“ ovog četvrtka stiže u domaće bioskope, a MTV za tebe ima poklon karte za bioskop! Svi znamo priču o Aladinu – loš momak, princeza i duh iz lampe? Ovog proleća nam stižu njegove nove avanture i to po prvi put kao… »

Premijera akcije „Betmen protiv Supermena: zora pravednika”

Politika 23.03.2016
Betmena igra Ben Aflek a Supermena Henri Kavil. Srpska premijera trodimenzionalnog akcionog filma „Betmen protiv Supermena: zora pravednika”, sa Benom Aflekom i Henrijem Kavilom u glavnim ulogama, biće održana večeras u 20 sati u bioskopima… »

Higijena ravna nuli: Kristina otkrila da u buretu nešto raste?! (video)

Svet 23.03.2016
Kristina Čanković krenula je u kupatilo da se okupa, ali kada je ušla usledio je šok. “Ljudi, jeste li primetili gljive ludare koje rastu iza bureta”, pitala se Kristina. “Jesi li ti primetila da pi*aju u bure, što je mnogo veći problem”… »

Hilari Svenk rekla „da“!

RTS 23.03.2016
Dobitnica Oskara, Hilari Svenk i nekadašnji profesionalni teniser Ruben Tores nedavno su se verili. Srećnu vest objavila je glumica na svom Instagramu i otkrila da se čin prosidbe dogodio dok je par bio na planinarenju. „Otišli smo na planinarenje i… »

Nemačka: Vlada traži obavezne kondome za prostituciju

Radio 021 23.03.2016
Nemačka vlada odobrila je danas predlog zakona koji nalaže bolju kontrolu prostitucije i bezbednije uslove za prostitutke, među kojima je i obavezna upotreba kondoma. Zakonom iz 2002. u Nemačkoj je legalizovana prostitucija čime su prostitutke dobile… »

Ponovo histeriše: Jelena Golubović ispolivala Cecu, niko nije mogao da je zaustavi! (video)

Svet 23.03.2016
Jelena Golubović ponovo je priredila pravi šou na imanju u Lisoviću. Rediteljka je nakon sinoćne svađe sa Lepim Mićom i Marinom, prešla na Cecu Jovanović koju je ispolivala prljavom vodom. Naime, Ceca je raspravljajući se sa Nikolom Lakićem… »