Nauka & Tehnologija arhiva vesti 23.03.2016

U toku je prijava za deveto Bubble Cup takmičenje u programiranju

Benchmark 23.03.2016
Razvojni centar Majkrosofta u Srbiji poziva sve zainteresovane studente i srednjoškolce da se do kraja marta prijave na deveto međunarodno takmičenje u programiranju – Bubble Cup 9. Bubble Cup je takmičenje u programiraju i rešavanju algoritamskih… »

HTC 10 stiže 12. aprila

Sandžak haber 23.03.2016
HTC će predstaviti svoj sledeći flagship telefon za tri nedelje, 12. aprila. Novi telefon će najverovatnije biti nazvan HTC 10, i prema očekivanjima biće nastavak One serije uređaja sa sličnim dizajnom uz poboljšane specifikacije. Neki detalji… »

Nintendo Wii U konzola ide u penziju

Radio 021 23.03.2016
Nintendo Wii U konzola ide u prevremenu penziju, ako je suditi po izveštaju japanskih novina The Nikkei. Kako su napisali u svom izveštaju, Nintendo planira da do kraja godine okonča proizvodnju ovih konzola, što znači da od sledeće godine nema… »

HoTS: velike promene heroja i novine na PTR serveru

Vesti online 23.03.2016
Public Test Realms (od milošte PTR) server je odlična prilika da već sada isprobate neke od brojnih novina koje će stići u Heroes of The Storm. Pre svega, novi heroj Dehaka i mapa Lost Cavern o kojima smo nedavno pisali su u potpunosti igrivi. Pored… »

Samo u mts internet prodavnici – telefon i SIM kartica za 1 dinar

Blic 23.03.2016
Obradujte sebe – uz svaku kupovinu u mts internet prodavnici čeka vas pripejd paket – mobilni telefon i SIM kartica za samo 1 dinar. Kako bi obradovao nove i postojeće korisnike, mts je za sve korisnike koji se opredele za kupovinu u mts internet… »

Pirat platio igru koju je krekovao pre 20 godina

Mondo 23.03.2016
Ne, nije šala, pročitajte! Foto: HotS. Diablo 2 heroj u HotS. Jedan od najboljih momenata ovogodišnjeg GDC-a, pored dodele nagrada najboljim igrama naravno, bio je na postmortemu prvog Diabla koji je vodio jedan od autora igre, Dejvid Brevik. Nakon… »

Jeftine strateške igre u novom Humble SEGA bundle

B92 23.03.2016
Kućni stratezi, novi Humble Bundle je upravo za vas! Saradnja između sajta i kompanije SEGA se nastavlja u novom dvonedeljnom paketu strateških igara. Kao što je tradicija, postoje tri cenovna nivoa koji sadrže i različite igre, a kupovinom skupljih… »

Stefanović: Uhapšena osoba koja je pretila redakciji Insajdera

Beta video 23.03.2016
BEOGRAD - Policija je uhapsila osobu koja je više puta pretila glavnom i odgovornom uredniku B92 Veranu Matiću, urednici portala Insajder Brankici Stanković i ljudima iz njene produkcije, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša… »

Kako do mts pripejd bonusa od 100.000 dinara?

Blic 23.03.2016
Mts pripejd zabava počinje – sve nove mts pripejd korisnike očekuje novčani bonus dobrodošlice u. pripejd vodiču (*100#). Postanite deo mts pripejda – aktivirajte vašu novu mts pripejd karticu, pozovite *100# i izaberite jedan od bonusa… »

Pet izgubljenih izuma Nikole Tesle koji bi promenili svet

Pravda 23.03.2016
Smisao pronalazača i revolucionarnih izuma oduvek je bio da promeni budućnost ljudskog društva. Ipak, to nikada nije odgovaralo svima, naročito ne svim moćnicima od kojih su neki ulagali velike napore i sredstva da spreče promenu koja bi mogla da… »