Vojvodina arhiva vesti 23.03.2016

Čanak: Uhapsite batinaše ili povlačimo listu

Moj Novi Sad 23.03.2016
Lider LSV Nenad Čanak rekao je da će LSV povući listu za pokrajinske izbore ukoliko za 24h ne budu pronađeni batinaši koji su pokušali da spreče predaju liste. Incident na koji je ukazao Čanak desio se oko tri sata, kada su aktivisti LSV došli da… »

Popravljen noseći sistem Mosta slobode

NoviSad.com 23.03.2016
Novi Sad - Završena je popravka i zaštita nosećeg kablovskog sistema na Mostu slobode. Radovi su obavljeni na osnovu naloga koji je dao Nadzorni odbor Zavoda za izgradnju grada, čiji su članovi, prilikom jedne od redovnih kontrola Mosta slobode… »

Vučević: Deca OŠ "Branko Radičević" o nasilju ćutala iz straha

NoviSad.com 23.03.2016
Novi Sad - Predstavnici grada posetili su danas OŠ ''Branko Radičević'' gde su sa direktorom Aleksandrom Maletinom razgovarali o nedavnom slučaju vršnjačkog nasilja u toj školi. Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Miloš Vučević, član… »

Radionica za penzionere na temu Uskrsa sutra u Muzeju Vojvodine

Radio 021 23.03.2016
Kreativna radionica za penzionere na temu Uskrsa održaće se u četvrtak, 24. marta, u Muzeju Vojvodine. Muzej Vojvodine svake godine organizuje programe u cilju predstavljanja pojedinih običaja. Obeležavaju se važniji praznici godišnjeg ciklusa… »

Inđija: Pokušao da proda 5,4 tona lažnog semenskog kukuruza

RTV 23.03.2016
INĐIJA - Policija u Novom Sadu uhapsila je B.K. (28) iz Valjeva zbog sumnje da je pokušao da proda 5,4 tona merkantilnog kukuruza sa falsifikovanom deklaracijom, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. U saopštenju se navodi da se… »

Odbor Skupštine Vojvodine sutra o zemljištu

RTV 23.03.2016
NOVI SAD - Odbor za poljoprivredu Skupštine Vojvodine raspravljaće sutra o problemima u vezi sa zakupom državnog poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Vojvodine.To će biti jedina tačka dnevnog reda na sednici odbora. Liga socijaldemokrata… »

Izložba Biljane Bakaluca Matić i Nenada Ignjatova u KC "Mladost"

Radio 021 23.03.2016
Izložba novosadskih umetnika Biljane Bakaluca Matić i Nenada Ignjatova biće otvorena danas, 25.marta, u Galeriji Kulturnog centra "Mladost" u Futogu, Cara Lazara 42. Na otvaranju će nastupiti duo Milana Stanić – flauta i Daniela Pavlović –… »

Rođeno devet devojčica i 12 dečaka

NoviSad.com 23.03.2016
Novi Sad - Od utorka ujutru do danas u isto vreme, u Betaniji rođena 21 beba: devet devojčica i 12 dečaka. Majke devojčica su Duška Matin (Kikinda), Bojana Kurteš (Gajdobra), Jorgovanka Mihajlović, Jovana Sekulić, Marina Hrćan-Kišić, Marija… »

Uskoro novi vrtić u Sremskim Karlovcima

Moj Novi Sad 23.03.2016
Novi vrtić u Sremskim Karlovcima biće zvanično otvoren početkom maja, a zainteresovani Karlovčani, moći će da vide njegovu unutrašnjost sutra od 12 do 18 sati. U gradu i prigradskim naseljima ove godine biće renovirano više desetina zabavišta i… »

Paori: Ministar Stefanović govori neistine

RTV 23.03.2016
NOVI SAD - Petorica uhapšenih poljoprivrednika uputila su pismo javnosti u kojem su naveli da su nepravično osuđeni na 30 dana zatvora i optužili ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojšu Stefanovića da je izneo neistine. "Ministar je rekao da mi… »