Arhiva vesti 25.03.2016

Selaković: Ostaje gorak ukus

Dnevnik 25.03.2016
Nećemo dozvoliti da se presuda Radovanu Karadžiću upotrebi protiv srpskog naroda, poruka je Vlade Srbije nakon rašnje sednice. Vlada je u saopštenju navela da, nakon presude Haškog tribunala prvom predsedniku RS-a nije dozvoljeno bilo kakvo… »

Marku Miškoviću tri i po godine zatvora, Đuraškoviću sedam

Večernje novosti 25.03.2016
Sin predsednika "Delte" proglašen krivim zbog utaje poreza. Pored toga, moraće da plati i kaznu od osam miliona dinara. Đuraškoviću sedam godina, osuđeno i osmoro njihovih saradnika. MARKO Mišković, sin Miroslava Miškovića, osuđen je u petak… »

Nelson i Nedović nisu uspeli

Mondo 25.03.2016
Efes ubedljivo pobedio Unikahu i odložio odluku o plasmanu Zvezde u Top 8 bar do četvrtka... Real, Barsa, Olimpijakos, Himki, Bamberg - trenutno izjednačeni, a samo dva mogu dalje. Demarkus Nelson (12 poena, trojke 2/2) pružio je vrlo dobru partiju, a… »

VIDEO: Policija ranjava osumnjičenog sa rancem

Vesti online 25.03.2016
U velikoj policijskoj operaciji u briselskom kvartu Sharbek ranjena je i uhapšena osoba koja je kod sebe imala eksplozivne supstance. Terorista koji je upucan u nogu i uhapšen prilikom današnje velike policijske operacije u briselskom kvartu Sharbek… »

Bečej: Preminula devojka na koju je pucao nevenčani suprug

Radio 021 25.03.2016
Jelena Stojkov (29) iz Bečeja, na koju je u nedelju uveče pucao nevenčani suprug Bane Jovanović zvani Safet, preminula je sinoć od posledica ranjavanja. Ona je četiri dana bila na intenzivnoj nezi u Urgentnom centru u Novom Sadu i lekari su se… »

Brisel, uhapšen muškarac sa snimka kamere na aerodromu?

RTS 25.03.2016
Belgijska policija je uhapsila muškaraca koji se vidi na bezbednosnom snimku pored Halida El Bakrauija koji je osumnjičen za samoubilački napad u briselskom metrou, javio je list Standard. Kancelarija državnog tužilaštva, međutim, nije to… »

Sporazum "Srbijagasa“ i "Gasproma" o Banatskom Dvoru

RTS 25.03.2016
“Gasprom” i “Srbijagas” potpisali su Sporazum o naučno-tehničkoj saradnji koji predivđa proširenje podzemnog skladišta gasa Banatski dvor. Vrednost investicije je 70 miliona evra, a rok za izgradnju nije saopšten. Skladište Banatskog dvora… »

Biser pustinje opet slobodan

Večernje novosti 25.03.2016
U jednom danu dva velika poraza Islamske države, sirijske snage na korak do Palmire. Ubijen el-Kaduli, drugi u lancu komande džihadista. SIRIJSKE snage preuzele su kontrolu nad citadelom u Palmiri, pošto su prethodno zauzele put koji vodi u ovaj drevni… »

Vučić: Tamo gde ima Crkve, ima i srpskog naroda

Dnevnik 25.03.2016
Odnosi države i Srpske pravoslavne crkve su dobri, složili su se premijer Aleksandar Vučić i patrijarh Irinej. Vučić je rekao da Srbija ne može dozvoliti bilo kakvo. ugrožavanje postojanja i opstanka Republike Srpske. Crkva će se zalagati za… »

Potvrđeno: Amerikanci ubili drugog čoveka Islamske države

Vesti online 25.03.2016
Snage koalicije predvođene SAD ubile su zamenika lidera takozvane Islamske države Hadži Imama, potvrdio je navode medija američki ministar odbrane Eš Karter. Imam, čije je pravo ime Abd ar-Rahman Mustafa al-Kaduli, smatra se drugim čovekom u lancu… »