Beograd arhiva vesti 26.03.2016

Vesić najavio manifestaciju Beograd voli ploče

Večernje novosti 26.03.2016
Gradski menadžer Goran Vesić najavio je manifestaciju "Beograd voli ploče" na kojij će biti organizovana berza poloča i stripova, koncerti, strip radionica, izložba nacrtanih omota ploča i di-džej program. Gradski menadžer Goran Vesić najavio je… »

Počela rekonstrukcija Kalenić pijace

Studio B 26.03.2016
Nakon 50 godina počela je rekonstrukcija jedne od najstarijih i najlepših pijaca u Beogradu. Gradski menadžer Goran Vesić i direktor JKP „Gradske pijace" posetili su danas Kalenić pijacu, gde je u toku rekonstrukcija koja se izvodi u četiri faze i… »

(Foto) Udomljavanje Pasa Iz Prihvatilišta Mali: Podrška odgovornom vlasništvu i usvajanju

Kurir 26.03.2016
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i odbornik u Skupštini grada Aleksandar Jovičić prisustvovali su danas akciji usvajanja napuštenih pasa iz gradskih prihvatilišta JKP „Veterina Beograd” u Tašmajdanskom parku. Gradonačelnik je… »

Čelnici grada Beograda čestitali Uskrs po gregorijanskom kalendaru

Blic 26.03.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević čestitali su Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji praznik slave po gregorijanskom kalendaru, saopšteno je danas. Kako se navodi u… »

Hitna Pomoć: Noć u Beogradu bez ijednog udesa

Kurir 26.03.2016
BEOGRAD - Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala ukupno 120 intervencija od kojih 25 na javnom mestu, a nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Kako je navela, tokom noći se se za pomoć… »

U Beogradu održan protest udruženja Ulice za bicikliste

Politika 26.03.2016
Udruženje Ulice za bicikliste je ispred Skupštine grada Beograda završilo protesnu vožnju organizovanu zbog toga što je i posle tri godine zatvorena pešačko-biciklistička staza na uzvodnoj strani Brankovog mosta. Biciklisti su se najpre okupili… »

(Foto) Akcija Policajac U Zajednici: Ovako su se deca i građani družili sa policijom na Voždovcu

Kurir 26.03.2016
BEOGRAD - Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, koji je u okviru akcije „Policajac u zajednici“, prisustvovao druženju policijskih službenika sa građanima i decom na beogradskoj opštini Voždovac, izjavio je danas da je uveren da… »

Čak 34 škole pred gašenjem

Večernje novosti 26.03.2016
U glavnom gradu postoje 34 osnovne škole koje imaju manje od 400 đaka, što je zakonski osnov da bi ova obrazovna ustanova uopšte i postojala. U GLAVNOM gradu postoje 34 osnovne škole koje imaju manje od 400 đaka, što je zakonski osnov da bi ova… »

Kako „Novak” javlja: Stigla pametna tabla

Politika 26.03.2016
Postoji u prestoničkom jezgru neobična redakcija bez političke i spoljnopolitičke rubrike, koja se ne bavi vlašću ni opozicijom i ni slovo neće posvetiti izbornoj kampanji. Ne objavljuje reklame, ne živi od oglasa. U njoj caruje sloboda medija… »

Svinja Usred Prestonice: Beograđani nisu mogli da veruju svojim očima! (FOTO)

Telegraf 26.03.2016
Ova zaista nesvakidašnja slika nasmejala je Beograđane. Putnike autobusa 31, na samoj okretnici na Konjarniku ovih dana je sačekalo jedno iznenađenje – svinja. SRAMOTA DANA: Autobusi koji prokišnjavaju na ulicama Srbije! (FOTO) Prvo se prošetala… »