Beograd arhiva vesti 26.03.2016

Vesić najavio manifestaciju Beograd voli ploče

Večernje novosti 26.03.2016
Gradski menadžer Goran Vesić najavio je manifestaciju "Beograd voli ploče" na kojij će biti organizovana berza poloča i stripova, koncerti, strip radionica, izložba nacrtanih omota ploča i di-džej program. Gradski menadžer Goran Vesić najavio je… »

Foto Posle 50 Godina Vesić: Počinje rekonstrukcija Kalenić pijace

Kurir 26.03.2016
BEOGRAD - JKP „Gradske pijace” posetili su danas Kalenić pijacu, gde je u toku rekonstrukcija koja se izvodi u četiri faze i trajaće dve godine. Vesić je rekao da je danas, nakon 50 godina, počela rekonstrukcija jedne od najstarijih i najlepših… »

Beograd će dobiti još jedan PARK ZA PSE

Blic 26.03.2016
Beograd će za 15 do 20 dana u Pionirskom parku dobiti još jedan parkić za pse, po uzoru na onaj koji već postoji u Tašmajdanskom parku. To su danas najavili gradonačelnik Siniša Mali i šef odborničke grupe SNS u Skupstini grada Beograda… »

Uskršnje čestitke katoličkim vernicima

Studio B 26.03.2016
Gradonačelnik čestitao Uskrs nadbiskupu Hočevaru i vernicima koji praznik slave po Gregorijanskom kalendaru Gradonačelnik Beograda Siniša Mali čestitao je danas Uskrs beogradskom nadbiskupu i mitropolitu Stanislavu Hočevaru, sveštenstvu, kao i… »

Mirna Noć U Beogradu: Bez saobraćajnih nezgoda

Blic 26.03.2016
Tokom prethodne noći u Beogradu nije bilo saobraćajnih nezgoda niti incidenata, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Prema rečima portparolke te gradske službe Nade Macure, ekipe Hitne pomoći izvršile su 120 intervencija, od kojih 25 na javnom mestu… »

Biciklisti preko Brankovog mosta po završetku njegove obnove

Studio B 26.03.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da nema razloga za proteste biciklista zbog nemogućnosti da koriste Brankov most jer će, kako ističe, gradska vlast u kratkom roku po završetku rekonstrukcije dela tog mosta, obezbediti da mogu da ga koriste… »

(Foto) Akcija Policajac U Zajednici: Ovako su se deca i građani družili sa policijom na Voždovcu

Kurir 26.03.2016
BEOGRAD - Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, koji je u okviru akcije „Policajac u zajednici“, prisustvovao druženju policijskih službenika sa građanima i decom na beogradskoj opštini Voždovac, izjavio je danas da je uveren da… »

Čak 34 škole pred gašenjem

Večernje novosti 26.03.2016
U glavnom gradu postoje 34 osnovne škole koje imaju manje od 400 đaka, što je zakonski osnov da bi ova obrazovna ustanova uopšte i postojala. U GLAVNOM gradu postoje 34 osnovne škole koje imaju manje od 400 đaka, što je zakonski osnov da bi ova… »

Kako „Novak” javlja: Stigla pametna tabla

Politika 26.03.2016
Postoji u prestoničkom jezgru neobična redakcija bez političke i spoljnopolitičke rubrike, koja se ne bavi vlašću ni opozicijom i ni slovo neće posvetiti izbornoj kampanji. Ne objavljuje reklame, ne živi od oglasa. U njoj caruje sloboda medija… »

Svinja Usred Prestonice: Beograđani nisu mogli da veruju svojim očima! (FOTO)

Telegraf 26.03.2016
Ova zaista nesvakidašnja slika nasmejala je Beograđane. Putnike autobusa 31, na samoj okretnici na Konjarniku ovih dana je sačekalo jedno iznenađenje – svinja. SRAMOTA DANA: Autobusi koji prokišnjavaju na ulicama Srbije! (FOTO) Prvo se prošetala… »