Beograd arhiva vesti 26.03.2016

Vesić: Beograd voli ploče 16. aprila na Cvetnom trgu!

Kurir 26.03.2016
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić najavio je da će povodom 16. aprila, Svetskog dana vinilnih ploča, na Cvetnom trgu biti organizovana manifestacija "Beograd voli ploče". U okviru ove manifestacije, biće organizovana berza ploča i stripova… »

Foto Posle 50 Godina Vesić: Počinje rekonstrukcija Kalenić pijace

Kurir 26.03.2016
BEOGRAD - JKP „Gradske pijace” posetili su danas Kalenić pijacu, gde je u toku rekonstrukcija koja se izvodi u četiri faze i trajaće dve godine. Vesić je rekao da je danas, nakon 50 godina, počela rekonstrukcija jedne od najstarijih i najlepših… »

Mali: Podrška akciji odgovornog vlasništva i usvajanja pasa iz gradskih prihvatilišta (FOTO)

Telegraf 26.03.2016
- Na ovaj način pokazujemo da brinemo o životinjama, kao i o sugrađanima koje te životinje imaju – istakao je Mali. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i odbornik u Skupštini grada Aleksandar Jovičić prisustvovali su danas akciji usvajanja… »

Mali i Nikodijević čestitali Uskrs

Kurir 26.03.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali čestitao je danas Uskrs beogradskom nadbiskupu i mitropolitu Stanislavu Hočevaru, sveštenstvu, kao i svim vernicima koji ovaj praznik slave po Gregorijanskom kalendaru. "U ime Grada Beograda i u svoje lično ime… »

Hitna Pomoć: Noć u Beogradu bez ijednog udesa

Kurir 26.03.2016
BEOGRAD - Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala ukupno 120 intervencija od kojih 25 na javnom mestu, a nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Kako je navela, tokom noći se se za pomoć… »

Biciklisti preko Brankovog mosta po završetku njegove obnove

Studio B 26.03.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da nema razloga za proteste biciklista zbog nemogućnosti da koriste Brankov most jer će, kako ističe, gradska vlast u kratkom roku po završetku rekonstrukcije dela tog mosta, obezbediti da mogu da ga koriste… »

Na Voždovcu akcija druženja građana sa policijom

Studio B 26.03.2016
Na beogradskoj opštini Voždovac danas je u okviru akcije "Policajac u zajednici" organizovano druženje pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) sa građanima tokom kojeg su predstavljeni načini rada policije. Akciji je prisustvovao i… »

Čak 34 škole pred gašenjem

Večernje novosti 26.03.2016
U glavnom gradu postoje 34 osnovne škole koje imaju manje od 400 đaka, što je zakonski osnov da bi ova obrazovna ustanova uopšte i postojala. U GLAVNOM gradu postoje 34 osnovne škole koje imaju manje od 400 đaka, što je zakonski osnov da bi ova… »

Kako „Novak” javlja: Stigla pametna tabla

Politika 26.03.2016
Postoji u prestoničkom jezgru neobična redakcija bez političke i spoljnopolitičke rubrike, koja se ne bavi vlašću ni opozicijom i ni slovo neće posvetiti izbornoj kampanji. Ne objavljuje reklame, ne živi od oglasa. U njoj caruje sloboda medija… »

Svinja Usred Prestonice: Beograđani nisu mogli da veruju svojim očima! (FOTO)

Telegraf 26.03.2016
Ova zaista nesvakidašnja slika nasmejala je Beograđane. Putnike autobusa 31, na samoj okretnici na Konjarniku ovih dana je sačekalo jedno iznenađenje – svinja. SRAMOTA DANA: Autobusi koji prokišnjavaju na ulicama Srbije! (FOTO) Prvo se prošetala… »