Izvor: Danas arhiva vesti 26.03.2016

Marko Mišković dobio tri i po, Đurašković sedam godina zatvora

Danas 25.03.2016
U Specijalnom sudu juče izrečene prvostepene presude zbog malverzacija sa putarskim preduzećima i kruševačkim FAM-om. Beograd - Marko Mišković, sin vlasnika kompanije Delta Miroslava Miškovića, juče je u Specijalnom sudu prvostepenom presudom… »

EU ne donosi odluku o prodaji Železare Smederevo u aprilu

Danas 25.03.2016
Beograd - - Informacija da će Evropska komisija u prvoj polovini aprila doneti odluku da li će dozvoliti Srbiji da proda Železaru Smederevo kineskoj kompaniji HBIS je potpuno netačna, kaže za Danas dobro obavešteni izvor blizak poslovodstvu te… »

Ulog od 50 miliona dinara

Danas 25.03.2016
Ministar prosvete sa gradonačelnikom Kraljeva položio temeljac za novu sportsku halu. Kraljevo - - - Vršnjačko nasilje u našim školama je ozbiljan problem. Ono je samo posledica brojnih, višedecenijskih nagomilanih problema. Izgradnjom objekata… »

Kako se kontroliše gorivo?

Danas 25.03.2016
Od kada je krajem prošle godine počeo program monitoringa kvaliteta goriva, znatno je povećan obim posla tržišnoj inspekciji, ali ne samo njoj. Veliki deo postupka kontrole obavlja se nakon što inspektori završe kontrolu na benzinskoj pumpi, tokom… »

Džihadisti planirali veći masakr u Briselu

Danas 25.03.2016
Hapšenja osumnjičenih terorista u Zapadnoj Evropi * Do sada je potvrđena smrt državljana 40 zemalja prilikom napada u Briselu. Brisel - Belgijska policija uhapsila je šest osoba u Briselu, dok se nastavlja istraga o napadima koji su u utorak u tom… »

Otkud Verbiću da ga sindikati podržavaju?

Danas 25.03.2016
Ministar prosvete siguran u glasove prosvetnih radnika. Beograd - Nijedan od četiri reprezentativna sindikata obrazovanja ne želi da Srđan Verbić bude ponovo ministar prosvete posle izbora. Komentarišući Verbićev stav da bi ga sindikati prosvetara… »

Nova poslovnica u Sajlovu

Danas 25.03.2016
Nastavljena akcija "52 pošte za 52 nedelje" Novi Sad - - U Mesnoj zajednici "Sajlovo", prigradskom delu Novog Sada, juče je u okviru akcije "52 pošte za 52 nedelje" otvorena nova poslovnica, 13. po redu od početka ove godine. Kako je rečeno na… »

I Kurdi na pregovorima u Ženevi?

Danas 25.03.2016
Na marginama posete državnog sekretara SAD Moskvi. Moskva, Ženeva - Istog dana kada je u Ženevi završena druga runda indirektnih međusirijskih pregovora, američki državni sekretar Džon Keri četiri sata je, bez prisustva javnosti, razgovarao sa… »

Vaker Nojsen najavio nova radna mesta

Danas 25.03.2016
Kragujevac - - Nemačko-austrijski koncern Vaker Nojsen, koji već godinama posluje u Kragujevcu, planira da u ovdašnjoj fabrici zaposli veći broj novih radnika. - Naša kompanija ima dugu tradiciju i stabilno posluje. Mislimo da je to dobro i za grad… »

Pomoć u kupovini nastavnih sredstava

Danas 25.03.2016
Nastavljena akcija "Đačko parking mesto" Podelom flajera ispred Osnovne škole "Mihailo Petrović Alas", Javno preduzeće "Parking servis" je podsetilo vozače koji su parkirali automobile u blizini škola sa sedištem u zonskom sistemu, na akciju… »