Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 26.03.2016

SNS održao miting u Leskovcu, govorio i Velimir Ilić

Glas Zapadne Srbije 26.03.2016
Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić poručio je danas, na konvenciji te stranke u Leskovcu, da predstoji borba za budućnost Srbije i da ona neće biti laka. Vučić je, u obraćanju članovima i simpatizerima… »

Čačak: Demokrate i liberali predali listu

Glas Zapadne Srbije 26.03.2016
Čačak - Socijaldemokratska stranka (SDS) i Liberalno demokratska partija (LDP) predale su danas Gradskoj izbornoj komisiji listu pod nazivom "Savez za bolji Čačak", za učešće na loklanim izborima 24. aprila. Prikupljeno je nešto više od 800… »

Šešelj u utorak u Čačku

Glas Zapadne Srbije 26.03.2016
Čačak - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj održaće u utorak predizborni skup u Čačku, najavljeno je danas iz Gradskog odbora te stranke. Tribina je zakazana za 17 sati u čačanskom Domu kulture. Glas zapadne Srbije… »

Izbori su referendum za i protiv dinastije Ilić

Glas Zapadne Srbije 26.03.2016
Čačak - Velimir Ilić je praktično najuren iz Beograda, ali u Čačku Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) imaju zadatak da mu omoguće da vlada još jedan mandat, rekao je predsednik Dveri Boško Obradović na… »

Obradović: Jedna cela Slovenija u Srbiji zarasta u korov

Glas Zapadne Srbije 26.03.2016
Čačak - Poluprazne slike srpskog sela, uništavanje poljoprivrede i domaće proizvodnje rezultiralo je haotičnim stanjem u srpskom agraru, rekao je predsednik Dveri Boško Obradović na današnjoj konferenciji za štampu. "Ona malo subvencija koja je… »

Pobeda Srbije nad Crnom Gorom, sa Francuzima za EP

Glas Zapadne Srbije 26.03.2016
Gornji Milanovac - Omladinska reprezentacija Srbije savladala je Crnu Goru sa 4:1 (2:1) u drugom kolu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Strelci za Srbiju na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu bili su Jović u 33. iz penala,… »

U toku čišćenje javnih površina u Pranjanima

Glas Zapadne Srbije 26.03.2016
Gornji Milanovac - Javno komunalno preduzeće „Gornji Milanovac“ danas je počelo sa uređenjem javnih površina na seoskom području. Postupajući po nalogu Predsednika Opštine Gornji Milanovac Milisava Mirkovića, službe Javnog komunalnog… »

U Čajetini u toku obuka za instruktore vatrogasnih sudija

Glas Zapadne Srbije 26.03.2016
Čajetina - Dvadeset osam najiskusnijih vatrogasaca iz isto toliko gradova Srbije ovih dana boravi u Čajetini, gde pohađaju trodnevnu obuku za buduće instruktore vatrogasnih sudija za celu Srbiju. Ovo je idealna prilika da se izvrši provera… »

Rešavanje problema proizvođačima krompira

Glas Zapadne Srbije 26.03.2016
Čačak - Skup poljoprivrednih proizvođača iz Baluge Zablaćske i okolnih sela održan je uz prisustvo narodnog poslanika dr Aleksandra Radojevića i predsednika skupštinskog odbora za poljoprivredu Marjana Rističevića. Ova dva narodna predstavnika… »

Zlatibor interesantan ruskim turistima

Glas Zapadne Srbije 26.03.2016
Čajetina - Delegacija opštine Čajetina boravi u Moskvi tokom trajanja Međunarodne turističke berze MITT. U organizaciji “R“ tursa, prvog dana boravka delegacije upriličena je prezentacija Zlatibora kao destinacije kao i degustacija proizvoda… »