Izvor: Jugmedia arhiva vesti 26.03.2016

Socijalni stanovi u Nišu gotovi tokom juna?

Jugmedia 26.03.2016
NIŠ – Izgradnja 70 stanova za socijalno stanovanje u dve lamele u niškom naselju Duvaništu najverovatnije će biti završena sredinom juna, rekao je direktor Gradske stambene agencije Vladan Stojanović. On je izjavio da izgradnja kasni 10 meseci i… »

Vučić u Leskovcu: Ne glasajte za prošlost, nego za budućnost! (VIDEO)

Jugmedia 26.03.2016
LESKOVAC – Pred Srbijom su danas dva puta, jedan u budućnost, drugi u prošlost, rekao je danas lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić na predizbornom mitingu u Leskovcu pred blizu 10.000 ljudi iz ovog i drugih gradova na jugu Srbije… »

Pajtić: Ako pobedimo vraćamo penzije

Jugmedia 26.03.2016
NIŠ – Lider demokrata Bojan Pajtić izjavio je danas u Nišu da će Demokratska stranka, ukoliko pobedi na izborima, vratiti penzije, kao što je 2000. godine vratila čak 12 penzija. „Borimo se za pravednu Srbiju, a smanjivanje penzija je duboko… »

SNS: Niška opozicija ima amneziju

Jugmedia 26.03.2016
NIŠ – Najnoviji primer izleta u medijima Udružene niške opozicije, dokaz je kako se pred izbore javlja amnezija, piše SNS u svom saopštenju. “Poštovana gospoda udružena sa svih strana, zaboravila su da su oni bili na rukovodećim mestima našeg… »

„Ko je zapalio izlog“, nova premijera vranjskog pozorišta

Jugmedia 26.03.2016
VRANJE – Glumci vranjskog teatra, premijerno će izvesti predstavu „Ko je zapalio izlog“, u nedelju 27. marta, u 20 časova, na sceni Doma vojske u Vranju. Predstava vranjskog pozorišta “Bora Stanković” rađena je po originalnom tekstu Zorana… »

Preko 80 autobusa pristiglo u Leskovac na miting naprednjaka (VIDEO)

Jugmedia 26.03.2016
LESKOVAC – Na veliki miting naprednjaka u Leskovcu od jutros je pristiglo preko 80 autobusa sa simpatizerima i aktivistima SNS-a iz Niša, Vranja, Prokuplja, Zaječara, Bora, Kruševca i drugih okolnih mesta i gradova. Potez od fabrike „Džinsi“ do… »

Protest roditelja dece sa hendikepom

Jugmedia 26.03.2016
Niš – Roditelji dece sa invaliditetom okupiće se danas u 14 časova na Trgu kralja Milana u Nišu kako bi zatražili donošenje Zakona koji će izjednačiti prava biološke porodice sa decom sa invaliditetom i hraniteljskih porodica. Roditelji… »

Proglašena osma izborna lista u Vlasotincu

Jugmedia 26.03.2016
VLASOTINCE – Opštinska izborna komisija u Vlasotincu proglasila je i osmu listu za izbor odbornika Skupštine opštine Vlasotince za lokalne izbore zakazane za 24.april. Pod rednim brojem jedan je lista “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, na… »