Izvor: Kurir arhiva vesti 26.03.2016

Poslednji Oproštaj: Komemoracija i sahrana Marinka Madžgalja u utorak

Kurir 26.03.2016
Marinko Madžalj (37) preminuo je danas nakon borbe sa opakom bolešću. Komemoracija povodom smrti glumca održaće se u utorak 29. marta u 11 sati na Velikoj sceni "Mira Trailović" Ateljea 212. Sahrana će se održati istog dana na Novom bežanijskom… »

Bečki Standard: U Srebrenici nije počinjen genocid!

Kurir 26.03.2016
BEČ - Srebrenica je bila zločin protiv čovečnosti, ali ne i genocid, tvrdi bečki dnevnik "Standard" povodom presude izrečene nekadašnjem predsedniku RS Radovanu Karadžiću.List naglašava da presuda Karadžiću nije nikakvo iznenađenje… »

Belgija Na Nogama: Ubijen oficir za bezbednost nuklearne elektrane

Kurir 26.03.2016
Dva dana posle terorističkog napada u Briselu ubijen je oficir za bezbednost nuklearne elektrane u belgijskom gradu Šarlroa, javljaju lokalni mediji. On je ubijen u četvrtak uveče dok je šetao psa, a njegova identifikaciona kartica za ulazak je… »

Artmanovu Tretiraju Ko Teškog Kriminalca: Stavili je u izolaciju i pojačani nadzor

Kurir 26.03.2016
Bivša portparolka Haškog tribunala Florans Artman, koja je uhapšena ispred suda, nalazi se u izolaciji i pod pojačanim nadzorom, izjavio je danas njen advokat. Artman su u četvrtak uhapsili čuvari Tribunala kada je ulazila u zgradu da prisustvuje… »

Podnete Optužnice Protiv Briselskih Terorista: Trojica optužena, četvrti zadržan u pritvoru

Kurir 26.03.2016
Belgijsko tužilaštvo saopštilo je danas da je podnelo optužnice za terorizma protiv trojice napača koji su umešani u napade u Briselu. Federalno tužilaštvo je navelo da je protiv Fejsala Šefua, trećeg osumnjičenog koji je učestvovao u… »

(Video) Vučić I Dodik Na Ušću: MUP dobio 10 borbenih vozila i čamaca

Kurir 26.03.2016
BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije dobilo je danas deset borbenih vozila i čamaca specijalne namene. Primopredaji koja je počela oko 9.30 prisustvuje i premijer Srbije Aleksandar Vučić. Примопредаја 10 борбених… »

Novi Propagandni Video Severne Koreje: Lansiraćemo projektil ka Vašingtonu

Kurir 26.03.2016
Severna Koreja objavila je novi propagandni video snimak pod nazivom "Poslednja šansa" na kojem je prikazano lansiranje nuklearnog projektila ka Vašingtonu, a na kraju snimka vidi se američka zastava u plamenu. Četvorominutni video prikazuje… »

Policija Izdala Upozorenje: Turska upozorava na moguće napade za Uskrs

Kurir 26.03.2016
Turska policija upozorila je na moguće napade Islamske države na hrišćane i Jevreje tokom Uskrsa po gregorijanskom kalendaru ovog vikenda. Policija je izdala upozorenje u celoj državi da su sutra na Uskrs mogući napadi na crkve, kao i na sinagoge… »

Protest Efektive Ispred Vlade: Država mora da pomogne 20.000 porodica koje su zadužene u švajcarcima

Kurir 26.03.2016
BEOGRAD - Udruženje za zaštitu potrošača Efektiva protestovalo je danas ispred Vlade Srbije, sa zahtevom da država pomogne građanima koji kredite otplaćuju u švajcarcima. U tom udruženju smatraju da država mora da pomogne 20.000 porodica u… »

Grčka Počela Da Prazni Kamp U Idomeniju: Spremni za evakuaciju više od 11.000 ljudi

Kurir 26.03.2016
Grčka je počela da evakuiše migrante iz kampa u Idomeniju na granici sa Makedonijom, dok je priliv izbeglica na grčka ostrva u Egejskom moru usporen, saopštili su danas zvaničnici. Danas je 78 novih izbeglica ušlo u Grčku, što je više nego upola… »