Izvor: Mondo/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 26.03.2016

Unapređeni Gmail će vas oduševiti

Mondo 26.03.2016
Google je svoj Gmail servis unapredio pa sada možete očekivati i ovakve notifikacije. Foto: Promo/Gmail Gmail Gmail ima novi sistem koji će upozoravati korisnike ukoliko su neki imejlovi opasni, ili dolaze sa nebezbednih servisa, ili pak sadrže neke… »

Twitch gledaoci menjaju cenu igre

Mondo 26.03.2016
Ovako igru možete platiti jeftinije. Studio BetaDwarf je osmislio genijalnu reklamnu kampanju za svoju novu akciono-kartičnu igru Forced Showdown – što je popularnija na servisu Twitch, to će joj biti niža cena kada se bude pojavila u prodaji 29… »

Konačna presuda o Trackmania Turbo video igri

Mondo 26.03.2016
Igra koja se neće dopasti svima! Nadeo se dugo tražio sa Trackmania naslovima, izdavao uspehe ali i sejao promašaje, kao da su godinama pokušavali da pronađu svoje mesto “pod suncem”. Konačno su od toga odustali, što je više nego pohvalno i… »

Microsoft sprema nešto "revolucionarno" za Windows

Mondo 26.03.2016
Evo lepih vesti za sve ljubitelje Windows operativnog sistema. Microsoft radi na novim Live Tiles pločicama kako bi bile još bolje i kako bi se koristile još nekoliko godina. Iako je kompanija od predstavljanja Windows 8 operativnog sistema pa do sada… »

I Indijci Android telefon za trku imaju

Mondo 26.03.2016
Ove specifikacije bi novi model trebalo da ima. Indijska kompanija YU radi na novom modelu pametnog telefona koji će po svemu sudeći biti naslednik Yureka Plus modela. Misteriozni uređaj primećen je na Zauba sajtu. Kodni naziv telefona je YU5200, a tu… »

Potpuno novi Skype za Windows telefone i računare

Mondo 26.03.2016
Pogledajte kako će izgledati prva univerzalna Windows 10 aplikacija. Pošto Microsoft energično gura Windows 10 i novu Universal Windows platformu za aplikacije, logično je da prva takva aplikacija bude aplikacija ove kompanije. Reč je o novoj Skype… »

Novi virus napada sve računare!

Mondo 26.03.2016
Bez obzira da li je vaš računar online ili offline, nije zaštićen. Hakeri koriste razne viruse kako bi došli do informacija koje se nalaze na vašem računaru. Ako mislite da je vaš računar zaštićen zato što nije konektovan na internet… »

Konačno u rukama korisnika!

Mondo 26.03.2016
Korisnici će napokon moći da isprobaju dugo očekivani Oculus Rift VR uređaj. Ove nedelje kompanija je počela da isporučuje svoj VR uređaj korisnicima koji su ga poručili pre nekoliko meseci. Izvršni direktor Brendan Iribe je na svom Twitter… »

Google sprema bolju Android kameru

Mondo 26.03.2016
Nova aplikacija kamere će imati i jednu vrlo zanimljivu opciju. Kompanija Google radi na novoj Android kamera aplikaciji koja bi trebalo da ima i Visual Search funkciju. Trenutno možete preuzeti Google Goggles aplikaciju kako bi pretraživali… »

Netflix aplikacija štedi novac!

Mondo 26.03.2016
Nova opcija bi trebalo da vam uštedi dosta megabajta. Foto: Promo/Wikipedia Netflix Netflix testira opciju mobile data saver koja bi trebalo da smanji protok podataka kako bi vam aplikacija uštedela dragocena megabajte iz tarifnog paketa, a samim tim i… »