Izvor: N1 Info arhiva vesti 26.03.2016

Preminuo glumac Marinko Madžgalj

N1 Info 26.03.2016
Glumac Marinko Madžgalj preminuo je u 37. godini posle duge borbe sa bolešću. Marinko Madžgalj operisan je u avgustu prošle godine zbog problema sa pankreasom, javljaju mediji. Iako se činilo da se glumac oporavlja, lekari nisu želeli da daju… »

Apelacioni sud oslobodio Zvonka Veselinovića optužbi

N1 Info 26.03.2016
Apelacioni sud oslobodio je optužbi kontroverznog biznismena Zvonka Veselinovića iz Zvečana da je protivpravno prisvojio 32 kamiona u vlasništvu Hipo Alpe Adria lizinga. Istom presudom Apelacionog suda pravosnažno je oslobođen i njegov saradnik… »

Miting SNS u Leskovcu: Pobeda neće biti laka

N1 Info 26.03.2016
Pred Srbijom su dva puta, jedan u budućnost, drugi u prošlost, rekao je lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić u Leskovcu, na predizbornom mitingu na kojem se okupilo gotovo 10.000 ljudi iz tog i drugih gradova na jugu Srbije. "Imate s jedne… »

Članovi japanske sekte privođeni u Crnoj Gori

N1 Info 26.03.2016
Više od 50 stranih državljana uhapšeno je juče u Podgorici i Danilovgradu, ali su pušteni na slobodu nakon saslušanja u svojstvu građanina. Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, uhapšeni pripadaju sekti Aum šinrikjo koja je odgovorna za… »

Deminer poginuo u BiH, dvojica povređena

N1 Info 26.03.2016
Jedan deminer je poginuo, a dvojica su povređena prilikom aktiviranja mine u povratničkom mestu Hajvazi na području opštine Osmaci. Nesreća se dogodila jutros oko 9.30 časova. Ekipe su na terenu i u toku je uviđaj, rekla je Srni portparol… »

Majami: Viktor stigao do Gofana

N1 Info 26.03.2016
Nije se očekivao ovakav epilog. U iščekivanju prvog meča Novaka Đokovića u Majamiju, protiv Britanca Kajla Edmunda, na teren je izašao Viktor Troicki. Očekivala se pobeda protiv Španca Servantesa. Umesto toga usledio je rat na terenu. Borba za… »

Akcija makedonske policije na granici s Kosovom

N1 Info 26.03.2016
Makedonska policija izvela je akciju uz granicu sa Kosovom odakle je, navodno, ušla naoružana grupa koja se dovodi u vezu sa prošlogodišnjim terorističkim napadom u Kumanovu, ali zvaničnih informacija o tome još nema, javili su skopski mediji… »

Izbeglice sa "ničije zemlje" prešle u Tabanovce

N1 Info 26.03.2016
Ukupno 237 izbeglica iz Sirije i Iraka, koje su gotovo tri nedelje provele na "ničijoj zemlji", između Makedonije i Srbije, vratile su se u tranzitni prihvatni centar u Tabanovcima, saopštili su volonteri. Izbeglice su ostale na "ničijoj zemlji" nakon… »

Šetnja protiv rehabilitacije haških osuđenika

N1 Info 26.03.2016
Članovi "Inicijative mladih za ljudska prava" i pokreta "Moja incijativa" organizovali su šetnju od centra Beograda do lokacije u Batajnici, na kojoj je 2001. pronađena masovna grobnica sa telima kosovskih Albanaca, kako bi iskazali protivljene… »

Zbog mitinga SNS odložili niški Sajam turizma

N1 Info 26.03.2016
Kako bi 1. aprila Srpska napredna stranka mogla da održi predizbornu konvenciju u niškoj hali "Čair", Sajam turizma koji je još krajem prošle godine bio zakazan za taj dan, gradske vlasti su odložile za kraj aprila, pišu Južne vesti. Samo nedelju… »