Izvor: Studio B arhiva vesti 26.03.2016

Preminuo glumac Marinko Madžgalj

Studio B 26.03.2016
Pozorišni, filmski i televizijski glumac Marinko Madžgalj preminuo je danas u Beogradu posle teške bolesti, u 37. godini, saopštilo je pozorište Atelje 212. Rođen je 1978. godine u Kotoru, a glumu je diplomirao u klasi profesorke Gordane Marić na… »

Grčka počela evakuaciju kampa u Idomeniju

Studio B 26.03.2016
Grčka je počela da evakuiše migrante iz kampa u Idomeniju na granici sa Makedonijom, dok je priliv izbeglica na grčka ostrva u Egejskom moru usporen, saopštili su zvaničnici. Danas je 78 novih izbeglica ušlo u Grčku, što je više nego upola manje… »

BIH: Poginuo deminer, dvojica povređena

Studio B 26.03.2016
Jedan deminer je poginuo, a dvojica su povređena jutros u mestu Hajvazi, opština Osmaci u Bosni i Hercegovini. Nesreća se dogodila jutros u 9.30 usled aktiviranja mine, prenosi Klix.ba. Ekipe su na terenu i policija obavlja uviđaj. Reč je o… »

Troicki spasio četiri meč lopte za treće kolo

Studio B 26.03.2016
Srpski teniser Viktor Troicki posle drame se plasirao u treće kolo mastersa u Majamiju, nakon što je pobedio Španca Injiga Servantesa sa 6:7 (6:8), 7:6 (11:9), 7:6 (7:3). Troicki je uspeo da slavi posle preokreta, spašene četiri meč lopte za nešto… »

Standard: Srebrenica nije bila genocid

Studio B 26.03.2016
Srebrenica je bila zločin protiv čovečnosti, ali ne i genocid, tvrdi bečki dnevnik "Standard" povodom presude izrečene nekadašnjem predsedniku RS Radovanu Karadžiću. List Standard naglašava da presuda Karadžiću nije nikakvo iznenađenje… »

Počela rekonstrukcija Kalenić pijace

Studio B 26.03.2016
Nakon 50 godina počela je rekonstrukcija jedne od najstarijih i najlepših pijaca u Beogradu. Gradski menadžer Goran Vesić i direktor JKP „Gradske pijace" posetili su danas Kalenić pijacu, gde je u toku rekonstrukcija koja se izvodi u četiri faze i… »

Uskršnje čestitke katoličkim vernicima

Studio B 26.03.2016
Gradonačelnik čestitao Uskrs nadbiskupu Hočevaru i vernicima koji praznik slave po Gregorijanskom kalendaru Gradonačelnik Beograda Siniša Mali čestitao je danas Uskrs beogradskom nadbiskupu i mitropolitu Stanislavu Hočevaru, sveštenstvu, kao i… »

Biciklisti preko Brankovog mosta po završetku njegove obnove

Studio B 26.03.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da nema razloga za proteste biciklista zbog nemogućnosti da koriste Brankov most jer će, kako ističe, gradska vlast u kratkom roku po završetku rekonstrukcije dela tog mosta, obezbediti da mogu da ga koriste… »

Na Voždovcu akcija druženja građana sa policijom

Studio B 26.03.2016
Na beogradskoj opštini Voždovac danas je u okviru akcije "Policajac u zajednici" organizovano druženje pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) sa građanima tokom kojeg su predstavljeni načini rada policije. Akciji je prisustvovao i… »

Letnji red letenja

Studio B 26.03.2016
Letnji red letenja na Aerodromu Nikola Tesla stupa na snagu u nedelju, 27. marta i primenjivaće se do subote, 29. oktobra ove godine. Beogradski aerodrom je saopštio da je u redovnom putničkom saobraćaju planirano da saobraća 25 kompanija prema 62… »