Izvor: Svet arhiva vesti 26.03.2016

Nije znala na koga je udarila: Pogledajte kojom taktikom se Goga odbranila od Jelene (video)

Svet 26.03.2016
Goga Aleksić i Jelena Golubović sukobile su su se danas oko Marine Perazić. “Ti ćeš da mi kažeš? Kopijo jedna štalska!”, rekla je Jelena, aludirajući na to što je Goga imala seks sa Filipom Đukić. “Ne dao bog da tebe kopiram. Uhvatila si… »

Jelena Golubović kažnjena nedeljnim honorarom: Provalila u gazdinu kuću! (video)

Svet 26.03.2016
Jelena Golubović danas je prekršila jedno od osnovnih pravila rijalitija Farma. Ona je provalila u gazdinu kuću, a Zadruga je odmah kaznila oduzimanjem nedeljnog honorara. Pogledajte kako je Jelena provalila u gazdinu kuću:… »

Kako ne zavideti Viktoriji Bekam na ovakvom mužu

Svet 26.03.2016
Fudbalski superstar Dejvid Bekam nikada nije krio svoju ogromnu ljubav prema najmlađoj i jedinoj ćerki Harper. Najnovijom fotografijom modna dizajnerka Viktorija Bekam dokazala je da je očinska ljubav prema ćerki nemerljiva. Ostatak teksta pročitajte… »

Ženski okršaj: Kristina pljunula Sašku, pa ispolivala Jelenu Golubović! (video)

Svet 26.03.2016
Kristina Čanković žestoko je odreagovala danas na Farmi dok je Saška Karan pričala o balerininoj porodici. Kristina je skočila, unela se u lice pevačici, prodrala se, a nakon toga je i pljunula. Saška je brzo uzvratila, a kada je Kristina… »

Na imanje stigli zečevi, gazdarica Marina u suzama (video)

Svet 26.03.2016
Proka je danas posetio farmere i doneo im zečeve. S obzirom na to da nisu ispunili svoje obaveze, nisu napravili kavez za zečeve, oni su morali da budu smešteni u nekoj od kuća. Proka im je ponudio da to bude spavaća, dnevna soba ili gazdinjska soba… »

Emotivna Liv Tajler: Srećan ti rođendan tata, ti si jedinstven na svetu! (foto)

Svet 26.03.2016
Lepa glumica Liv Tajler je izuzetno vezana za svog oca Stivena Tajlera, frontmena grupe “Aerosmit”, te je uz jednu staru fotografiju svog oca podelila sa svim svojim fanovima i nežne reči za očev rođendan. Ostatak teksta pročitajte ovde: Emotivna… »

Posle deset godina “Yu grupa” izdaje novi album! (foto)

Svet 26.03.2016
“Legendarni rokenrol bend, YU Grupa posle 10 godina, najavljuje izlazak novog albuma. Dvanaesti studijski album pod nazivom “Evo stojim tu” doneće 11 kompozicija, od toga deset potpuno novih. “Među tekstopiscima su: Bora Đorđević, Nikola… »

Pronađen savršen kandidat za prvi “pametni grad” na svetu

Svet 26.03.2016
Profesor softverskog inženjerstva na Univerzitetu u Ajdelejdu Ali smatra da bi upravo ovaj grad mogao da bude najpogodniji za utvrđivanje načina na koji bi integrisana upotreba tehnologije mogla da poboljša živote stanovnika. Projekat The Smart City… »

Drugi dan #WinterFest2016 obeležile sjajne panel diskusije i degustacija penušavih vina sa pogledom na ceo Kopaonik

Svet 26.03.2016
WinterFest u organizaciji Color Press Grupe i Interfesta ponudio je izuzetno zanimljive sadržaje u okviru MK Mountain Resorta. Nakon sajma vina i gastronomije koji je protekao u degustaciji najboljih vina i fantastičnom koncertu bend “The Frajle“… »

Najnoviji trend u Holivudu: Slavni koji školuju decu kod kuće

Svet 26.03.2016
Mnoge poznate ličnosti školuju svoju decu kod kuće dok su neki čak nametali obaveze i obrazovanje kada i nije bilo vreme za to. Bez obzira na razlog, oni su dokaz da je ovakav način edukacije pozitivan ali i odličan izbor za roditelje koji svojoj… »