Izvor: Tračara arhiva vesti 26.03.2016

Preminuo Marinko Madžgalj

Tračara 26.03.2016
Marinko Madžgalj je danas u 14 časova posle duge i teške bolesti preminuo u jednoj beogradskoj bolnici u 37. godini. Popularnom glumcu dijagnostifikovan je rak pankreasa, a nedavno su poznati lekari iz Nemačke i Izraela govorili kako je na putu… »

Da li to mora ovako? Jelena Golubović napala i povredila rođenu majku!

Tračara 26.03.2016
Jelena Golubović našla se na meti oštrih kritika od strane drugih farmera kada je napala svoju majku Svetlanu jer, kako kaže, ide protiv nje. “Moja majka daje Ceci taj hleb! Pobednički hleb ona daje jednom ološu, koji pre dva dana sprema kolače i… »

Jezivo: Farmeri u strahu zbog paranormalnih aktivnosti – crne magije i veštica

Tračara 26.03.2016
Na Farmi na nastao opšti metež kada je Jelena Milošević, poznatija kao Balerina, pronašla kutlaču sa vodom u kojoj su bili brašno i vegeta, ispod svog kreveta. Jelena Golubović je odmah pomislila da je u pitanju neka vradžbina. Kako bi bila 100%… »

Ognjen Amidžić se pesmom oprostio od kolege Marinka Madžgalja (VIDEO)

Tračara 26.03.2016
Danas je sve zatekla vest o smrti Marinka Madžgalja i mnogi su izrazili svoje žaljenje za gubitkom glumca koji će svima ostati u pamćenju kao vedra osoba koja je umela svoj pozitivan duh da prenese na druge. Ovo saznanje je najteže palo onima koji su… »

Sajsi MC i Sindi oštro kritikovale modne kombinacije poznatih zvezda

Tračara 26.03.2016
Sajsi MC i Ivana Stamenković Sindi su za novu epizodu Exluziva komentarisale odevne kombinacije poznatih zvezda na estradi. Njih dve nisu imale dlake na jeziku dok su pričale o Martini Vrbos, Dari Bubamari, Katarini Grujić, Severini i Jeleni Karleuši… »

Nadimak koji je dobila Kate od svog naroda dokazuje da nije toliko voljena

Tračara 26.03.2016
Da li ste znali da Britanci vole da daju nadimke članovima svoje kraljevske porodice? Tako je na primer pokojna princeza Diana bila poznata kao Lady Di, dok su je nakon njene smrti prozvali People’s Princess. Lady Helen Taylor su nazvali Melons… »

E, tako se to radi: Ceca održala lekciju o stilu!

Tračara 26.03.2016
Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najbolje stilizovanih pevačica na estradi. Ona se trudi da u svakoj prilici izgleda što bolje, a u novom intervjuu je otkrila da joj u tome pomaže i ćerka Anastasija Ražnatović. “Više ja uzimam sada od… »

Ova pitanja su pokrenula najveće debate u pop kulturi. Na kojoj si ti strani?

Tračara 26.03.2016
U modernoj kulturi je polarizacija postala potpuno ukorenjena stvar, pa tako, umesto da neko ko, na primer, sluša pop muziku voli većinu vodećih pevačica ovog žanra on se obično opredeljuje za jednu i to na štetu drugih. U internet debatama se… »

Vraćaju se Spice girls: kreću na turneju, ali da li će im se pridružiti i Victoria?

Tračara 26.03.2016
Kako navode strani mediji, planetarno popularna grupa devedesetih Spice girls uskoro kreće na turneju kojom će obeležiti 20 godina karijere. Ali postoji jedan problem. Pogađate – Victoria Beckham. Danas uspešna modna kreatorka je nedavno izjavila… »

Konačno skinula naočare i pokazala šljivu: Evo kako Zorica izgleda nakon Jeleninih batina (VIDEO)

Tračara 26.03.2016
Jelena Krunić je juče diskvalifikovana zbog tuče sa Zoricom Dukić. Očigledno je da je Zorica izvukla deblji kraj, jer ceo dan nosi naočare za sunce u zatvorenom prostoru, iako je to strogo zabranjeno. Međutim, u jednom trenutku je morala da ih… »