Politika arhiva vesti 26.03.2016

Vučić: Ne razlikujemo zločin i zločince po imenu i prezimenu

RTS 26.03.2016
Premijer Aleksandar Vučić poručio je da on vodi vladu koja ne razlikuje zločin i zločince po imenu i prezimenu, već samo po tome da li je neko zločin počinio. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da u reagovanjima na presudu Radovanu… »

(Video) Vučić I Dodik Na Ušću: MUP dobio 10 borbenih vozila i čamaca

Kurir 26.03.2016
BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije dobilo je danas deset borbenih vozila i čamaca specijalne namene. Primopredaji koja je počela oko 9.30 prisustvuje i premijer Srbije Aleksandar Vučić. Примопредаја 10 борбених… »

Pajtić: Stipendije za talentovanu decu od samog početka školovanja

Kurir 26.03.2016
On je rekao da će država time pružiti jednaku šansu svim mladim ljudima. NIŠ - Lider Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je u Nišu da će ta stranka, ukoliko pobedi na predstojećim izborima, uvesti sistem stipendiranja talentovane dece… »

"Standard": Srebrenica - brutalni čin osvete, ali ne i genocid

RTV 26.03.2016
BEČ - Srebrenica je bila zločin protiv čovečnosti, ali ne i genocid, tvrdi bečki dnevnik "Standard" povodom presude izrečene nekadašnjem predsedniku RS Radovanu Karadžiću. 136. List naglašava da presuda Karadžiću nije nikakvo iznenađenje… »

Predsednik Nikolić čestitao Uskrs

Kurir 26.03.2016
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je danas čestitku beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i građanima Srbije koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, uz iskrene želje da praznik provedu u miru i ljubavi. "Želim Vama i… »

IMAMO SAMO TRI GODINE ZA SPAS ČOVEČANSTVA? Nova teorija zavere upozorava svet da treba da se probudi

Pravda 26.03.2016
Bivši fudbaler i bivši Bi Bi Si-jev voditelj Dejvid Ajk , koji je nakon povlačenja iz medija postao svojevrsni guru teorija zavere u alternativnim krugovima, uskoro kreće na novu svetsku turneju. Cilj mu je da upozori sve ljude da, ukoliko se "ne… »

Borislav Stefanović: Radnicima nudimo izvesnost i sigurnost

Blic 26.03.2016
Lider Levice Srbije Borislav Stefanović poručio je danas da je politika te partije da građanima obezbedi izvesnost i sigurnost, ukine privremeno zapošljavanje i ucenjivanje radnika, kao i da zakonski reguliše pitanje kamata banaka. “Sada imamo… »

Božović: Ulagaćemo u policiju koja štiti, a ne bije svoje građane

Blic 26.03.2016
Predsednik Gradskog odbora DS Balša Božović rekao je danas da je nedopustivo da se od komunalne policije pravi privatno obezbeđenje gradonačelnika Beograda i vrha SNS i da će DS više ulagati u policiju koja štiti građane Srbije i glavnog grada, a… »

Stefanović: Vreme je da Izetbegović prestane da kritikuje Vučića

Večernje novosti 25.03.2016
Umesto što stalno drži lekcije Srbiji i Srbima, Bakiru Izetbegoviću bi bilo mnogo bolje da sagleda svoju ulogu i odgovornost za to što se dešava u BiH, kao i njenu poziciju u regionu i Evropi, izjavio je ministar Nebojša Stefanović. BEOGRAD -… »

Tadić i Jovanović: Zaustaviti odlazak mladih

RTV 26.03.2016
BEOGRAD - Jedan od najvećih izazova sa kojima se Srbija suočava jeste odlazak mladih iz zemlje, što se mora zaustaviti što pre, poručili su danas lideri SDS i LDP Boris Tadić i Čedomir Jovanović koji su razgovarali sa mladima u jednom kafeu u… »