Politika arhiva vesti 26.03.2016

Vlada Srbije osuđuje sve zločine

Večernje novosti 26.03.2016
Premijer Vučić i predsednik RS Dodik o reakcijama u regionu posle presude Radovanu Karadžiću. Vučić: To pokazuje našu odgovornost. Dodik: Hag gubi legitimitet. VLADA Srbije osuđuje svaki zločin nezavisno od toga ko ga je počinio i jedina u… »

Nova borbena vozila i čamci za policiju (FOTO)

Mondo 26.03.2016
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije dobilo je danas deset borbenih vozila i čamaca specijalne namene, a primopredaji prisustvuje i premijer Srbije Aleksandar Vučić. Foto: tanjug, Oksana Toškić Sa Vučićem svečanosti ispred vojnog broda… »

Pajtić: Stipendije za talentovanu decu

B92 26.03.2016
Lider DS Bojan Pajtić izjavio je u Nišu da će ta stranka uvesti sistem stipendiranja talentovane dece od samog početka školovanja. Pajtić je rekao da će država time pružiti jednaku šansu svim mladim ljudima. "U Srbiji se ne sme dešavati da… »

Bečki „Standard": Srebrenica nije bila genocid

Politika 26.03.2016
Brutalni osvetnički akt ne spada u tu kategoriju zločina, navodi novinar Erih Fraj. Beč - Srebrenica je bila zločin protiv čovečnosti, ali ne i genocid, tvrdi bečki dnevnik „Standard” povodom presude izrečene nekadašnjem predsedniku RS… »

Nikolić čestitao Uskrs vernicima koji slave po gregorijanskom kalendaru

Večernje novosti 26.03.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i građanima Srbije koji se pridržavaju gregorijanskog kalendara, poželevši im da praznik provedu u miru i ljubavi. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić… »

IMAMO SAMO TRI GODINE ZA SPAS ČOVEČANSTVA? Nova teorija zavere upozorava svet da treba da se probudi

Pravda 26.03.2016
Bivši fudbaler i bivši Bi Bi Si-jev voditelj Dejvid Ajk , koji je nakon povlačenja iz medija postao svojevrsni guru teorija zavere u alternativnim krugovima, uskoro kreće na novu svetsku turneju. Cilj mu je da upozori sve ljude da, ukoliko se "ne… »

Stefanović: Radnicima nudimo izvesnost i sigurnost

B92 26.03.2016
Lider Levice Srbije Borislav Stefanović poručio je da je politika te partije da građanima obezbedi izvesnost i sigurnost. “Sada imamo politiku neizvesnosti koja je dovela je do toga da narod nema od čega da živi, da se ljudi pitaju koje će dete da… »

Božović: Ulagaćemo u policiju koja štiti, a ne bije svoje građane

Blic 26.03.2016
Predsednik Gradskog odbora DS Balša Božović rekao je danas da je nedopustivo da se od komunalne policije pravi privatno obezbeđenje gradonačelnika Beograda i vrha SNS i da će DS više ulagati u policiju koja štiti građane Srbije i glavnog grada, a… »

Izetbegović da sagleda svoju ulogu

RTV 26.03.2016
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je predsedavajućem Predsedništva BiH Bakiru Izetbegoviću da "bi mu bilo mnogo bolje da, umesto što stalno drži lekcije Srbiji i Srbima, da sagleda svoju ulogu i odgovornost za to… »

Tadić i Čeda započeli kampanju u ulozi šankera

Blic 26.03.2016
Čedomir Jovanović danas je kuvao kafu u jednom ugostiteljskom objektu na Dorćolu i tako je započeo svoju kampanju za predstojeće izbore. Društvo sa druge strane šanka mu je pravio i koalicioni kolega Boris Tadić. Jovanović se tom prilikom obratio… »