Zabava arhiva vesti 26.03.2016

“The Rolling Stones” nastupili pred pola miliona Kubanaca (video)

Svet 26.03.2016
Oko pola miliona Kubanaca prisustvovalo je prvom koncertu britanske rok grupe “The Roling Stones” na Kubi. Ovaj događaj predstavlja pravi presedan i otvaranje jednog novog poglavlja u životu Kubanaca jer je reč o zemlji u kojoj je rok muzika… »

Tuga zbog Marinkovog odlaska: "Druže moj, slobodno idi"

Vesti online 26.03.2016
Prijatelji i kolege sa tugom i nevericom primili su vest o smrti glumca Marinka Madžgalja koji je preminuo posle teške bolesti, u 37. godini. Glumica Dara Džokić rekla je Tanjugu da je Atelje 212 ponovo zavijen u crno. - Pre pet minuta sam videla na… »

Bivši zatvor postaje turistička atrakcija

RTV 26.03.2016
TOSKANA - Ostrvo Gorgona, smešteno u blizini toskanske obale, nedavno je konačno otvoreno za javnost. Gorgona je nekada predstavljala tamnicu u kojoj je boravilo oko 70 prestupnika, a ostrvo je naseljavao i približno isti broj meštana. Zatvorenicima… »

Izložba tapiserija u Novom Sadu

RTV 26.03.2016
NOVI SAD - U utorak 29. marta 2016. godine, u 19 časova u Muzeju Vojvodine, biće otvorena izložba tapiserija pod nazivom "Šezdesete-podsećanje", autorke Goranke Vukadinović. U okviru jubilarne godine za Ustanovu za izradu tapiserija "Atelje 61"… »

Doručak nije najvažniji obrok?

Radio 021 26.03.2016
Najnovije istraživanje pokazalo je da je doručak ima znatno manji značaj za organizam u odnosu na ostale obroke nego što smo misili. Tvrdnja da je doručak najvažniji obrok u toku dana zapravo možda nije istinita, pogotvo zato što nikada naučno… »

Prvi Porodični Sukob: Rođena majka me minira!

Blic 26.03.2016
Jelena Golubović je sinoć histerisala na rođenu majku, jer nije mogla da joj oprosti navodnu izdaju. Pogledajte na Instagram-u Naime, problem je nastao nakon što je njena mama Svetlana pobednički hleb koji je inače pravila Jelena Golubović… »

Nije Život Jedna Žena: Miroslav Ilić na sudu zbog utvrđivanja očinstva?!

Kurir 26.03.2016
Saga o pevaču Miroslavu Iliću i njegovoj bivšoj ljubavnici Mirjani Antonović, koja tvrdi da sa njim ima vanbračnog sina Devina, konačno će dobiti epilog. Naime, pred srpskim sudstvom navodno je pokrenut postupak za utvrđivanje očinstva, nakon… »

Istraživanje: Žene su religioznije od muškaraca

B92 26.03.2016
Žene su po pravilu religioznije od muškaraca, posebno kod hrišćana, pokazuje najnovije istraživanje koje je sproveo "Pew Research Center". Iako muškarci dominiraju kada je reč o osnivačima religija (Abraham, Mojsije, Isus, Muhamed, Buda)… »

Kakv okršaj: Ispljuvale se Saška i Kristina (VIDEO)

Vesti online 26.03.2016
Na Farmi svako novi dan donosi i neki novi sukob. Bili smo svedoci brojnih tuča, svađa, polivanja vodom, ali i pljuvanja. Novi sukob izbio je između Saške Karan i Kristine Čanković, a svađa je na kraju prerasla u pljuvanje. Naime, Saška je… »

Najlon-čarape posle „tretmana u zamrzivaču“ traju duže?!

RTS 26.03.2016
U moru trikova za dugovečnije najlon-čarape izdvaja se jedan čijom primenom će sigurno postati otpornije. Sve što je potrebno su nove najlonke, malo vode, kesica i zamrzivač! Verovatno ne postoji žena koja nije bila očajna zbog cepanja novih… »