Zabava arhiva vesti 26.03.2016

Istorijski koncert „Stounsa“ na Kubi

RTS 26.03.2016
Stotine hiljada Kubanaca prisustvovalo je, uz pesmu, oduševljeno klicanje i gromoglasne aplauze, prvom koncertu britanske rok grupe „Rolingstouns“ na Kubi, gde je rok muzika godinama bila zabranjena. Sportski kompleks „Sijudad deportiva“ u… »

Tuga zbog Marinkovog odlaska: "Druže moj, slobodno idi"

Vesti online 26.03.2016
Prijatelji i kolege sa tugom i nevericom primili su vest o smrti glumca Marinka Madžgalja koji je preminuo posle teške bolesti, u 37. godini. Glumica Dara Džokić rekla je Tanjugu da je Atelje 212 ponovo zavijen u crno. - Pre pet minuta sam videla na… »

VIDEO: Zatvor postao turistička atrakcija

Radio 021 26.03.2016
Ostrvo Gorgona, smešteno u blizini toskanske obale, nedavno je otvoreno za javnost. Gorgona je nekada predstavljala tamnicu u kojoj je boravilo oko 70 prestupnika, a ostrvo je naseljavao i približno isti broj meštana. Zatvorenicima je bilo dozvoljeno… »

Izložba tapiserija "Šezdesete - podsećanje" od utorka

Radio 021 26.03.2016
Izložba tapiserija pod nazivom "Šezdesete - podsećanje", autorke Goranke Vukadinović biće otvorena u utorak, 29. marta, u 19 časova u Muzeju Vojvodine. Izložbom će biti prikazane tapiserije tkane i izvedene u "Ateljeu 61“, šezdesetih godina XX… »

Najvažniji dnevni obrok: Sve vreme smo bili u zabludi?

B92 26.03.2016
Najnovije istraživanje pokazalo je da je doručak ima znatno manji značaj za organizam u odnosu na ostale obroke nego što smo misili. Tvrdnja da je doručak najvažniji obrok u toku dana zapravo možda nije istinita, pogotvo zato što nikada naučno… »

Da li to mora ovako? Jelena Golubović napala i povredila rođenu majku!

Tračara 26.03.2016
Jelena Golubović našla se na meti oštrih kritika od strane drugih farmera kada je napala svoju majku Svetlanu jer, kako kaže, ide protiv nje. “Moja majka daje Ceci taj hleb! Pobednički hleb ona daje jednom ološu, koji pre dva dana sprema kolače i… »

Nije Život Jedna Žena: Miroslav Ilić na sudu zbog utvrđivanja očinstva?!

Kurir 26.03.2016
Saga o pevaču Miroslavu Iliću i njegovoj bivšoj ljubavnici Mirjani Antonović, koja tvrdi da sa njim ima vanbračnog sina Devina, konačno će dobiti epilog. Naime, pred srpskim sudstvom navodno je pokrenut postupak za utvrđivanje očinstva, nakon… »

Istraživanje: Žene religioznije od muškaraca

RTS 26.03.2016
Žene su po pravilu religioznije od muškaraca, posebno kod hrišćana, pokazuje najnovije istraživanje koje je sproveo "Pew Research Center" iz Vašingtona. Iako mušškarci dominiraju kada je reč o osnivačima religija (Abraham, Mojsije, Isus… »

Kakv okršaj: Ispljuvale se Saška i Kristina (VIDEO)

Vesti online 26.03.2016
Na Farmi svako novi dan donosi i neki novi sukob. Bili smo svedoci brojnih tuča, svađa, polivanja vodom, ali i pljuvanja. Novi sukob izbio je između Saške Karan i Kristine Čanković, a svađa je na kraju prerasla u pljuvanje. Naime, Saška je… »

Stavila Je Najlonke U Hladnu Vodu: Potom u zamrzivač i vi ćete kada pročitate šta je dobila!

Kurir 26.03.2016
Verovatno ne postoji žena koja se nije suočila s najlonkama koje su puknule iako su bile nove. Dve trećine žena uništi najlonke već nakon prvog nošenja. Zavisno o mestu gde su pukle ili se pucanje zaštiti lakom za nokte ili završe u smeću… »