Izvor: Jugmedia arhiva vesti 31.03.2016

Tončev vodi Surduličane na utakmicu Radnik – Partizan

Jugmedia 31.03.2016
SURDULICA – Opštinski odbor Socijalističke partije Surdilice o svom trošku će voditi navijače FK Radnik na utakmicu koju će ovaj klub igrati 2. aprila sa beogardskim Partizanom. U saopštenju SPS-a se navdi da je to, zapravo, predlog lidera… »

Muž tukao svoju trudnu ženu

Jugmedia 31.03.2016
NIŠ – Hitna pomoć zbrinula je trudnicu S.D. (28) kojoj je suprug u svađi povredio prste, zbog čega će odgovarati na sudu. Nasilje se dogodilo sinoć oko 21.30 časova. U Hitnoj pomoći kažu da su ženu koja koja je imala hematome na prstima… »

Vranjski radikali slavili na ulicama slobodu Vojislava Šešelja

Jugmedia 31.03.2016
VRANJE – Članovi Srpske radikalne stranke (SRS) iz Vranja, proslavili su oslobađajuću presudu njihovog lidera Vojislava Šešelja, defileom automobila ulicama grada. Oni su uz trubu sirena i zvižduke uzvikivali „Vojo Srbine“, dok se preko… »

Nestao Časlav Stevanović iz Orašja

Jugmedia 31.03.2016
VLASOTINCE/LESKOVAC – Pre pet dana, 26. marta, nestao je Časlav Stevanovića iz Orašja, rođen 1962 godine, pa rodbina moli da se jave svi koji bilo šta znaju o njegovom nestanku. Poslednji put viđen je u ovom selu oko devet časova. Na sebi je… »

Ispovest supruge vojnika koji se ubio

Jugmedia 31.03.2016
DIMITROVGRAD – Posao je bio glavni razlog što je moj muž digao ruku na sebe, priča za Jugmediu Ljubinka Nikolova, čiji se suprug Saša (33) ubio prekjuče u kasarni „Nikola Pašić“ u Zaječaru. Kaže da će tužiti Vojsku Srbije kako bi se… »

Nova upravna zgrada ERC “Banjica”

Jugmedia 31.03.2016
BELA PALANKA – U sklopu Ekološko – rekreativnog centra „Banjica“ izgrađena je glavna upravna zgrada os 300 kvadrata koja će doprineti poboljšanju usluga, ali i samog bazena tokom letnjih meseci. Upravnu zgradu, čija je gradnja finansirana iz… »

SNS: Veliko interesovanje za merenje gustine kostiju

Jugmedia 31.03.2016
LESKOVAC – Oko 150 Leskovčana je za dva dana izmerilo gustinu svojih kostiju u prostorijam Srpske napredne stranke u Leskovcu, u oraganizaciji mladih lekara Saveta za zdravstvo ove stranke. „Cilj ove akcije je preventivno merenje koštane gustine i… »

Dan Istorijskog arhiva, Veče Crnjanskog i beseda o četnicima

Jugmedia 31.03.2016
VRANJE – Povodom 31. marta, Dana osnivanja Istorijskog arhiva u Vranju, u Galeriji Narodnog muzeja od 18 časova, biće otvorena izložba pod nazivom “Zbirka VARIA”. Istovremeno, biće održano i predavanje na temu “Vranjski kraj, četnička… »

Humanitarni turnir za Marka

Jugmedia 31.03.2016
VRANJE – Humanitarni turnir u malom fudbalu za prikupljanje pomoći Marku Zlatanoviću, biće organizovan 3. aprila u Sportskoj hali u Vranju, kako bi se sakupila novčana sredstva za njegov odlazak na lečenje matičnim ćelijama u Moskvu. Marko… »

Otvorena streljana u školi „Kosta Stamenković“

Jugmedia 31.03.2016
LESKOVAC – Streljački klub GT je, uz pomoć leskovačke samouprave otvorio streljanu u podrumu Osnovne škole „Kosta Stamenković“ na Hisaru, koja će sa svojih pet linija služiti za treninge, pripreme i takmičenja. To je prva streljana u… »