Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 31.03.2016

Kragujevčanka na čelu Krovne organizacije mladih

RT Kragujevac 31.03.2016
Koordinator kragujevačke omladinske organizacije JAZAS Jelena Milanović, izabrana je na mesto predsednika Krovne organizacije mladih Srbije, koja okuplja preko 90 organizacija mladih iz cele zemlje. Tim povodom, Obrad Turković, pomoćnik… »

Gradsko veće donelo nekoliko odluka

RT Kragujevac 31.03.2016
Gradsko veće na danas održanoj sednici utvrdilo je Predlog Odluke o izradi Plana detaljne regulacije “Akumulacije Drezga na reci Uglješnici“ i uputilo Skupštini grada na razmatranje i odlučivanje. Naime, grad Kragujevac planira izgradnju… »

Opoziciona prinudna vlast na sajmu

RT Kragujevac 31.03.2016
Potreba opozicionih stranaka da nametnu direktora ''Šumadija sajma'' može da se protumači jedino kao njihova namera da upropaste ovo preduzeće, rekao je, gostujući u emisiji ''U fokusu'' Radio-televizije Kragujevac, gradonačelnik Radomir Nikolić… »

SRS predstavila predizborni program

RT Kragujevac 31.03.2016
Izborna lista ''Dr Vojislav Šešelj Srpska radikalna stranka'' predstavila je danas u centru grada svoj predizborni program. Kandidati sa izborne liste ''Dr Vojislav Šešelj Srpska radikalna stranka'' kažu da Kragujevčanima nude program koji se dosta… »

DSS - Dveri u Beloševcu i Erdeču

RT Kragujevac 31.03.2016
Predstavnici Demokratske stranke Srbije i Srpskog pokreta Dveri, u okviru predizborne kampanje, razgovarali su danas sa meštanima Beloševca i Erdeča. U razgovoru sa meštanima Beloševca i Edreča, Predrag Džajević, prvi na listi odboričkih… »

Dan škole "Jovan Popović"

RT Kragujevac 31.03.2016
Osnovna škola Jovan Popović, svečnom akademijom obeležila je svoj dan. U prisutvu brojnih gostiju, zvanica i kolega iz drugih gradskih škola, prigodan program izveli su učenici viših razreda. Svečanost povodom obeležavanja 62 godine od osnivanja… »

Prolećni sajam rukotvorina

RT Kragujevac 31.03.2016
U Eprhijskom domu Saborne crkve danas je održan prolećni sajam narodnih rukotvorina. Preko 30 izlagača iz Kragujevca i drugih gradova Srbije predstavilo je ručne radove u cilju očuvanja tradicije. Treću godinu za redom, početkom proleća… »

SDS-PZNG-NS: Podsticaj omladinskog aktivizma

RT Kragujevac 31.03.2016
Koalicija "Boris Tadić – Za naš grad – SDS" održala je danas konferenciju za novinare na temu budućnost mladih u Kragujevcu. Kandidati sa ove izborne liste ističu da akcenat u ovoj kampanji posebno stavljaju na mlade i njihove probleme, a kao… »

"Sigurno bolje - dr Vladan Vučićević" u Ždraljici

RT Kragujevac 31.03.2016
Predstavnici izborne liste "Sigurno bolje dr Vladan Vučićević" posetili su Mesnu zajednicu Ždraljica gde su predstavili svoj predizborni program i sa meštanima razgovarali o problemima u ovom delu grada. Nosilac liste Grupe građana "Sigurno bolje dr… »

Osveštani krstovi crkve u Zavodu "Male Pčelice"

RT Kragujevac 31.03.2016
Šumadijski vladika Jovan osveštao je krstove za crkvu koja se gradi u kompleksu Zavoda za smeštaj odraslih osoba Male Pčelice. On je, obraćajući se štićenicima i zaposlenima, podsetio da je krst znak prepoznavanja i pripadanja pravoslavlju. Crkva… »