Arhiva vesti 06.04.2016

Superliga srbije: Božović pravi jednu ‘promenu’, Tomić vraća u tim napadača (sastavi)

Hot sport 06.04.2016
Danas od 16 časova su na programu mečevi 29. kola Superlige Srbije u kome Crvena zvezda dočekuje Rad, a Partizan gostuje Javoru. Crvena zvezda posle remija u Novom Sadu želi da se vrati na pobednički kolosek. Prva prilika za to joj je danas kada na… »

Godišnjica bombardovanja prestonice: Hitler je hteo dušu Beograda

Večernje novosti 06.04.2016
Komemorativnim svečanostima obeleženo 75 godina od nacističkog bombardovanja našeg glavnog grada, 6. aprila 1941. godine. Sa zgarišta Narodne biblioteke poslata poruka da knjiga u Srbiji - živi. SRBIJA je danas obeležila dan kada je pre tačno 75… »

Mondo na licu mesta: Obara s nogu! Foto, video

Mondo 06.04.2016
Turski glumac stigao u Novi Pazar, žene u delirijumu! Burak Ozdživit ili Bali beg iz serije "Sulejman Veličanstveni" stigao je u Srbiju, u Novi Pazar. Ozdživit će kod nas boraviti dva dana, zbog projekcije filma "Moj brat" (Kardesim Benim). Reporteri… »

Odjeci "Paname": Kako do firme u "poreskom raju"?

B92 06.04.2016
Beograd -- “Panamski papiri“ i dalje tresu svetsku javnost, a i srpski poreznici će se baviti proverama navoda da u njima ima i srpskih državljana. Advokatska kancelarija u Panami koja se našla u centru svetskog poreskog skandala podnela je tužbu… »

SAV TRUD UZALUD: Hrvatska blokirala evropski put Srbije

Pravda 06.04.2016
Radna grupa u Savetu EU koja se bavi pitanjem proširenja trebalo je juče na dnevnom redu da ima raspravu o otvaranju poglavlja 23 u pregovorima o članstvu Srbije u EU, ali ta tačka je skinuta s dnevnog reda zbog izostanka stava službenog Zagreba o… »

Legitimisan jer je dobacivao premijeru

Alo 06.04.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija na skupu u Pančevu legitimisala jednu osoba zbog dobacivanja premijeru Aleksandru Vučiću, ali da je on nakon incidenta pušten. Stefanović je u Novom Sadu rekao da je… »

Prvo obraćanje karadžića: Presuda monstruozna, pustite me na privremenu slobodu

Kurir 06.04.2016
HAG/BEOGRAD - Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić zatražio je danas da bude privremeno oslobođen iz pritvora UN u Hagu, tvrdeći da je "monstruozna presuda kojom je osudjen na 40 godina zatvora zbog genocida i zločina protiv… »

Vučić sa ruskim parlamentarcima

Beta 06.04.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom razgovora sa predsednicima Odbora za medjunarodne poslove i Odbora za socijalna pitanja Saveta Federacije Rusije, Konstantinom Kosačovom i Valerijem Rjazjanskim, da Srbija ostaje na poziciji vojne… »

Suares: Tores je zaslužio isključenje Filipe: Barselona je zaštićena

Večernje novosti 06.04.2016
Napravio je dva teška prekršaja. To je šteta pošto bi bilo lepše da smo igrali protiv 11 igrača, kaže Luis Suares. Niko nije srećan. Teško je boriti se protiv plime, kaže Filipe Luis. Fudbaler Barselone Luis Suares rekao je da njegova ekipa u… »

Vučić: Početkom juna stižu dva helikoptera iz Rusije

Blic 06.04.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u toku prijem dva ruska helikoptera Mi-17 za potrebe Vojske Srbije, kao i da se njihov dolazak iz Rusije očekuje početkom juna. Vučić je prilikom obilaska aerodroma Batajnica na kome je… »