Izvor: Alo arhiva vesti 07.04.2016

Oreškovićeva žena molila papu da kanonizuje Stepinca

Alo 07.04.2016
Hrvatski premijer Tihomir Orešković danas u Vatikanu razgovarao sa papom Franjom o kanonizaciji Stepinca. Oreškovićeva supuga Sanja papi poklonila srebrni medaljon sa likom Alojzija Stepinca i iskoristila priliku da ga posebno zamoli da kanonizuje tog… »

Radulović predao listu

Alo 07.04.2016
Pokret "Dosta je bilo" predao je listu od 250 poslanika za parlamentarne izbore. U saopštenju pokreta "Dosta je bilo" ističu da je nosilac liste je Saša Radulović, dok lista nosi naziv "Dosta je bilo – Saša Radulović". Od 250 kandidata za… »

Pet srednjoškolki se divljački tuklo! (VIDEO)

Alo 07.04.2016
U popodnevnim satima danas se na varaždinskom Starom gradu potuklo pet devojaka, a razlog sukoba bio je jedan mladić! Najmanje 50-ak njihovih srednjoškolskih kolega stalo je u krug i posmatralo divljačku tuču, a neki su čak i navijali. Snimci… »

Makedonski parlament raspušten

Alo 07.04.2016
Makedonski parlament raspušten je u ponoć, uoči vanrednih izbora zakazanih za 5. jun, za koje se očekuje da će okončati dugotrajnu političku krizu izazvanu skandalom vezanom za prisluškivanje. Poslanici su u ponoć izglasali formalno raspuštanje… »

Svetozaru Maroviću sve lošije?

Alo 07.04.2016
Stanje Svetozara Marovića koji se nalazi u pritvoru je sve lošije pišu podgorički mediji. Psihofizičko stanje glavnoosumnjičenog pritvorenika za visoku korupciju Svetozara Marovića iz dana u dan se pogoršava, a ovaj dramatičan zaplet dovodi se u… »

Tuča policije i migranata kod granice

Alo 07.04.2016
U kampu Idomeni na grčkoj granici sa Makedonijom izbila je danas tuča kada je oko 40 migranata, mahom muškaraca počelo da potiskuje policiju i zahteva otvaranje granice, prenosi AP. Demonstranti su stajali na železničkim šinama u blizini granične… »

Krao novčanike pacijentkinjama na ginekologiji

Alo 07.04.2016
Pacijentkinje ginekološkog odeljenja Univerzitetsko-kliničkog centra u Banjaluci ostale su bez novčanika tokom boravka na klinici. Nepoznato lice ukralo je više novčanika pacijentkinja iz otključane prostorije na Odeljenju ginekologije… »

Pajtić bezbedan na Kaleniću

Alo 07.04.2016
Da poseta pijaci funkcionera Demokrtaske stranke može da prođe bez incidenata pokazao je juče lider te stranke Bojan Pajtić, koji je u okviru predizbornih aktivnosti obišao beogradsku Kalenić pijacu. Predsednik demokrata je tom prilikom poručio da… »

Tači, narko predsednik

Alo 07.04.2016
Tamo gde je Pablo Eskobar omanuo, Hašim Tači je uspeo. Za razliku od pokojnog kolumbijskog narko-bosa koji je ulaskom u politiku početkom osamdesetihtih „najavio“ kraj svoje krvave vladavine Južnom Amerikom, jedan od najpoznatijih evropskih… »

Ako slažem sve prodajem

Alo 07.04.2016
Igor Salak (DS), kandidat za predsednika opštine Žitište i nosilac liste „Vreme je za bolje“, garantovaće svojom imovinom za obećanja koja je dao građanima tokom kampanje. Naime, on se obavezao da će u slučaju da ne ispuni obećanja tokom… »