Izvor: Danas arhiva vesti 07.04.2016

Tači položio predsedničku zakletvu

Danas 07.04.2016
Priština - Hašim Tači položio je danas zakletvu u skupštini Kosova čime je otpočeo svoj petogodišnji mandat kao novi kosovski predsednik. Polaganju zakletve nije prisustvovala opozicija, javlja Radio Slobodna Evropa. Kako navodi RTS, tokom… »

Dačić: Slažem se sa Vučićem

Danas 07.04.2016
Beograd - Slažem se sa Aleksandrom Vučićem i imam isti odnos prema vlasti i foteljama, izjavio je danas predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i poručio da ne očekuje da njega Vučić moli, niti da planira da on bilo koga moli… »

Ivan Mrkić: Odlikovali smo ga jer Sudan nije priznao Kosovo

Danas 06.04.2016
Savetnik predsednika Srbije za Danas o razlozima zbog kojih je odlikovan sudanski predsednik, optuženik za genocid MKS *Tomislav Nikolić poslao poruku o ravnodušnosti i nedostatku ikakvog obzira prema žrtvama ovih navodnih zločina i njihovim… »

Pad fudbalske reprezentacije Srbije

Danas 07.04.2016
Cirih - Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se na 55. mestu aprilske rang liste Međunarodne fudbalske federacije (FIFA), što je u odnosu na prethodnu listu pad od pet pozicija. Na čelu liste došlo je do promene, pošto je Argentina, zahvaljujući… »

NUNS:Ubica Dade Vujasinović nepoznat i na slobodi

Danas 07.04.2016
Beograd - Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je danas da se 8. aprila navršavaju 22 godine od nerasvetljenog ubistva novinarke Radislave Dade Vujasinović, ukazujući da je njen ubica i dalje nepoznat i na slobodi, uprkos više puta… »

Klop među svojima

Danas 07.04.2016
U večerašnjem duelu Borusije i Liverpula (21.05), trener gostiju vraća se na mesto svoje afirmacije. Beograd - Prvim utakmicama četvrtfinala Lige Evrope večeras se nastavlja drugo po redu najkvalitetnije takmičenje Starog kontinenta. Iako su od osam… »

Pajtić: Samo se DS suprotstavlja Vučiću

Danas 07.04.2016
Knić - Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić pozvao je građane da glasaju za tu partiju kako bi se utvrdila istina, jer sadašnji režim počiva na lažima, a DS jedina ima hrabrosti da to kaže. Ako zaokružite broj 2 saznaćete istinu o… »

Joksimović: Paušalne ocene Flekenštajna

Danas 07.04.2016
Beograd - Internacionalni sekretar Srpske napredne stranke Jadranka Joksimović izrazila je zabrinutost zbog ponovnog iznošenja jednostranog, paušalnog i neosnovanog stava o nasilju u izbornoj kampanji u Srbiji, koji je izneo potpredsednik Grupe… »

Španović u užem izboru za najbolju atletičarku Ervrope

Danas 07.04.2016
Beograd - Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović našla se u užem izboru Evropske atletske federacije za najbolju atletičarku Evrope u martu, priznanje koje je dobila pre godinu dana, kada je pobedila na šampionatu Evrope u Pragu. Evropska… »

Vučić: Pridike ne podižu fabrike

Danas 07.04.2016
Vladičin Han - Mi želimo dobre odnose, srpski brod sigurno plovi i tako će da nastavi bez obzira na sve što se dešava oko nas, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić komentarišući neke poruke iz regiona. Neka svako radi svoj posao, a mi ćemo… »