Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 07.04.2016

Proba male mature 15. i 16. aprila

Glas Zapadne Srbije 07.04.2016
Probni završni ispit za učenike osnovnih škola biće organizovan 15. i 16. aprila, saznaju "Novosti". U petak, 15. aprila u podne, učenici osmog razreda polagaće tekst iz matematike. Drugog dana male mature, osmaci će od devet ujutru rešavati test… »

Sutra u ponoć ističe rok za predaju izbornih lista

Glas Zapadne Srbije 07.04.2016
Rok za predaju izbornih lista za učešće na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, ali i za lokalne ističe sutra u ponoć. Republička izborna komisija (RIK) do danas je proglasila 11 izbornih lista. RIK, Gradske i opštinske izborne komisije će… »

Džo Hart raste u Sjenici

Glas Zapadne Srbije 07.04.2016
Sjenica - Ajlan Kalender učenik je šestog razreda O.Š. "Svetozar Marković" u Sjenici, veoma dobar đak, omiljen kod nastavnika, i uvek rado viđen u društvu vršnjaka. Već od prvih dana kada je stao među stativama uverio je mnoge da je pred njim… »

SDA u Sjenici sigurna u pobedu

Glas Zapadne Srbije 07.04.2016
Sjenica - Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka će i u narednom periodu vršiti vlast u opštini Sjenica i od Sjenice napraviti grad kojim će se ponositi svi njeni građani, rekao je prilikom predaje odborničke liste "SDA Sandžaka - Dr Sulejman… »

I hodže odoše u politiku – u Novoj Varoši nosilac liste

Glas Zapadne Srbije 07.04.2016
Nova Veroš - Ono što je za vreme Tita bilo nemoguće danas je i te kako ostvarivo. Glavni imam Islamske zajednice u Novoj Varoši Ismet Bihorac biće nosilac liste BDZ u ovom mestu na narednim lokalnim izborima ali, kako kaže, neće zalediti funkciju… »

Prva kontrolna utakmica košarkaša Borca

Glas Zapadne Srbije 07.04.2016
Čačak – Košarkaši čačanskog Borca će u okviru priprema za Super ligu Srbije odigrati prvu kontrolnu utakmicu protiv ekipe „Metalca“ iz Valjeva. Utakmica će se odigrati u košarkaškoj dvorani kraj Morave 8. aprila sa početkom u 19. sati. Iz… »

Ivanje: Zaokružiti broj pet da bi Prijepolje pobedilo

Glas Zapadne Srbije 07.04.2016
Prijepolje - Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke u sklopu svojih predizbornih aktivnosti održala je tribinu u Ivanju, sa koje su građani pozvani da na loklanim izborima zaokruže broj pet. U prepunoj sali Mesne zajednice Ivanje prisutne… »

Ka Staparima uređenom i osvetljenom stazom

Glas Zapadne Srbije 07.04.2016
Užice - Staza za pešake i bicikliste duž stare pruge, od grada ka Staparima, sada je asfaltirana u dužini blizu 3,5 kilometara. U predhodnih 20 dana asfaltirano je 1.300 metara staze, pa je ona sada uređena do iza crvenog tunela, odnosno iza Rajskih… »

Matej Knežević nastupao u Rumuniji

Glas Zapadne Srbije 07.04.2016
Užice – Sportsko pečanjki klub „Stari grad“ iz Užica učestvovao je na internacionalnom takmičenju u Rumuniji gde su svoje veštine u ovoj disciplini pokazali takmičari iz Rumunije, Bugarske, Ukrajine i Srbije. Među osam takmičara iz Srbije,… »

Čačanski kajakaši na Kupu Evrope

Glas Zapadne Srbije 07.04.2016
Čačak - Ognjen Perovanović i Radovan Petrović, najuspešniji čačanski kajakaši, nakon odličnog nastupa na trci „Memorijal Darko Novaković“ u punoj formi očekuju, novi, još veći izazov. Članovi KK Čačak, velika očekivanja i poverenje… »