Izvor: NoviSad.com arhiva vesti 07.04.2016

U ponedeljak kreće "NS bike" sezona

NoviSad.com 07.04.2016
Novi Sad - Šesta "NS bike" sezona počeće s radom u ponedeljak 11. aprila, saopšteno je iz "Parking servisa". foto: nsbike.rs Zainteresovani za ovaj vid prevoza po gradu moći će da koriste bicikle, raspoređene na 11 biciklističkih stanica. Stanice… »

Rođeno 15 devojčica i sedam dečaka

NoviSad.com 07.04.2016
Novi Sad - Od srede ujutru do danas u isto vreme, u Betaniji rođene 22 bebe: 15 devojčica i sedam dečaka. Majke devojčica su Sanja Miljuš, Dragana Jovanović (Futog), Marija Isakov-Đedović, Ivana Mandraš, Tamara Tadić, Tatjana Aćimović… »

Zatvoreni bazeni pred pucanjem zbog trule konstrukcije

NoviSad.com 07.04.2016
Novi Sad - Konstrukcija zatvorenih bazena na Spensu toliko je zarđala i trula da korišćenje uskoro neće biti bezbedno, a ukoliko bazeni ne budu rekonstruisani mogli bi da popucaju. Kada se veliki i mali zatvoreni bazeni isprazne na leto, iz "Spensa"… »

Uhapšena četiri dilera, zaplenjeno 1,3kg droge

NoviSad.com 07.04.2016
Novi Sad - Četiri osobe su uhapšene, u odvojenim policijskim akcijama, zbog proizvodnje i prodaje droge i od njih je policija ukupno zaplenila 1,3 kilograma narkotika. Novosađanin A. J. (44), uhapšen je sinoć pošto je policija u njegovom… »

Hub & Coworking prostor “Apolo” zatvoren zbog nezainteresovanosti lokalne vlasti

NoviSad.com 07.04.2016
Novi Sad - Hub & Coworking prostor “Apolo” zatvoren je nakon godinu dana rada zbog nezainteresovanosti gradske vlasti da reši problem neposlovnog odnosa JP "Poslovni prostor" prema svojim zakupcima i nedomaćinskog raspolaganja imovinom u vlasništvu… »