Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 07.04.2016

Hitna sednica SG zbog Centra za strna žita

Ritam grada Kg 07.04.2016
Gradsko veće uputilo je danas predsedniku gradskog parlamenta zahtev za sazivanje sednice Skupštine grada Kragujevca po hitnom postupku, na kojoj bi se razmatrao predlog Odluke o prihvatanju osnivačkog udela odnosno osnivačkih prava nad Centrom za… »

Sutra u ponoć ističe rok za predaju izbornih lista

Ritam grada Kg 07.04.2016
Gradska izborna komisija podsetila je zainteresovane predlagače da rok za predaju izbornih lista, za učešće na izborima za odbornike Skupštine grada Kragujevca raspisanih za 24. april, ističe sutra u ponoć. GIK je do sada proglasila 13 listi za… »

Zelena stranka i Slovačka stranka predala 13. listu

Ritam grada Kg 07.04.2016
Koalicija Zelena stranka, koju čine dve političke stranke slovačke nacionalne manjine i to Zelena stranka i Slovačka stranka, predala je kasno sinoć Gradskoj izbornoj komisiji, izbornu listu za učešće na predstojećim lokalnim izborima. Listu na… »

„Na pragu privrednika“ u „Čaru“

Ritam grada Kg 07.04.2016
Akcija „Na pragu privrednika“ nastavljena je posetom proizvodno trgovinskom preduzeću „Čar“ d.o.o. Član Gradskog veća za privredu Dalibor Jekić sa saradnicima, je tom prilikom obišao proizvodni pogon ove porodične firme u Ilinoj Vodi i… »

Počinje prijavljivanje za Đurđevdanski karneval

Ritam grada Kg 07.04.2016
Gradska turistička organizacija „Kragujevac” i ove godine, 6. maja, organizuje Đurđevdanski dečji karneval. Ova manifestacija postala je tradicija i najmasovnije okupljanje najmlađih Kragujevčana, a maskenbal i izbor najlepših karnevalskih… »

Još četiri filma u Sinepleksu

Ritam grada Kg 07.04.2016
U bioskop „Cineplexx Kragujevac Plaza“ danas stižu još četiri filma: „Šefica“, „Mladost“, „Moja velika noć“ i „Pernata banda“. Pored standardnog repertoara objavljujemo i program revije filmova The Best Of 2015, u okviru koje će… »

Ministar Stefanović obišao PU Kragujevac

Ritam grada Kg 07.04.2016
Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, u prisustvu gradonačelnika Radomira Nikolića, obišao je danas Policijsku upravu Kragujevac gde je razgovarao sa načelnikom Slobodanom Malešićem i njegovim saradnicima. Sastanku su prisustvovali i… »

Uskoro počinje izgradnja Reciklažnog centra

Ritam grada Kg 07.04.2016
Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić juče je razgovarao sa Stanom Božović, državnim sekretarom u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine, o tekućim projektima, među kojima su Reciklažni centar i Sistem za upravljanje otpadom… »

„Schime trio“ u SKC-u

Ritam grada Kg 07.04.2016
Sutra od 22 sata, u Studentskom kulturnom centru u Kragujevcu nastupiće džez Schime trio koji čine Luka Ignjatović – saksofon, Boris Šainović – kontrabas i Peđa Milutinović – bubnjevi. Schime trio je bend bez harmonskog instrumenta. Ova… »

Arsenalizacija: „Popečitelji“ u Domu omladine

Ritam grada Kg 07.04.2016
U okviru niza koncerata i događaja koji će se tokom aprila dešavati u kragujevačkom Domu omladine pod nazivom „Arsenalizacija“, u organizaciji „Arsenal festa“ i Doma omladine, grupa „Popečitelji“ nastupiće sutra od 22 sata u Domu… »