Izvor: Svet arhiva vesti 07.04.2016

Posvađali se zbog polne bolesti: Goga, Filip i Marija Ana urlali na sav glas! (video)

Svet 07.04.2016
Nakon sukoba između Lepog Miće i Jelene Golubović, na red za suđenje su došle žene. Naime, Marija Mijanović i Goga Aleksić tužile su Mariju Anu Smiljanić zbog toga što je rekla da su dve drugarice štrokave, pa su se veoma uvredile. Nisu mogle… »

Farmeri uporno uništavaju hranu: Lepi Mića u napadu besa polio Jelenu punom kofom mleka! (video)

Svet 07.04.2016
Rat između Jelene i Lepog Miće i dalje besni, a da prvo suđenje u nizu ne protekne u miru pobrinuo se upravo pevač. Njega je izbezumila Jelena koja mu je pomenula kćerku, pa je prišao i ispolivao je vodom, a potom je uzeo je punu kofu mleka i polio… »

Nije mogla da mu odoli: Seksi Sandra završila u krevetu sa Crnim! (video)

Svet 07.04.2016
Iako je Seksi Sandra bila odlučna u svojoj nameri da više ne spava sa Milanom Đorđevićem Crnim, ipak je popustila jer nije mogla da odoli njegovim zavodničkim sposobnostima. Na sinoćnjem suđenju Crni je optužio Nikolu Lakića da minira njegovu… »

Ejmi Šumer protiv medija: Nisam plus sajz žena

Svet 07.04.2016
Američka komičarka i glumica Ejmi Šumer neprijatno se iznenadila kad ju je jedan poznati ženski magazin uvrstio na listu plus sajz žena. Iako se na svojim nastupima često šali na račun svoje figure koja odskače od holivudskog “proseka”, Ejmi… »

Prevaranti zloupotrebili fondaciju Sergeja Trifunovića

Svet 07.04.2016
Humanitarna fondacija “Podrži život“, čiji je osnivač glumac Sergej Trifunović, saopštila je da su sve češće zloupotrebe njenog naziva i imena njenog osnivača na društvenim mrežama radi sticanja finansijske koristi i apelovala na javnost i… »

Helen Miren: Dama koja “iskače” iz svih holivudskih okvira

Svet 07.04.2016
Proslavljenu britansku glumicu obožavaju sve generacije. Ne samo zbog njenog raskošnog talenta i šarma, već i zbog pogleda na život koji se baš i ne uklapaju u one na kakve smo navikli od Holivuda. Elegantna je, neizmerno talentovana i beskrajno… »

Kim Kardašijan otrkila kako je toliko dugo zadržala popularnost

Svet 07.04.2016
Kim Kardašijan je pre deset godina postala popularna, ali je tada je izgledala mnogo drugačije nego sada. Još veća promena nastala je u njenom ponašanju i javnom nastupu. Ostatak teksta pročitajte ovde: Kim Kardašijan otrkila kako je toliko dugo… »