Izvor: Jugmedia arhiva vesti 09.04.2016

Umrla zbog naglog krvarenja posle porođaja

Jugmedia 09.04.2016
VRANJE/VLADIČIN HAN – Rezultati obdukcije o smrti porodilje Olivere Ljubisavljević iz Vladičinog Hana pokazali su da je uzrok smrti masovno krvarenje posle porođaja, piše OK Radio Prema informacijama iz Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, zapisnik… »

UPOZORENJE – UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Izboli ga nožem, prećutao policiji

Jugmedia 09.04.2016
LESKOVAC – Tridesetogodišnji Leskovčanin izboden je nožem u toku noći ispred železničke stanice u centru grada, potvrđeno je Jugmedii u Urgentnom centru gradske Opšte bolnice. Lekari prate njegovo stanje, a interesantno je da su oni čitav… »

DS poziva SNS da kaže koji je aktivista napadnut u Leskovcu

Jugmedia 09.04.2016
LESKOVAC – Leskovačke demokrate pozvale su danas Srpsku naprednu stranku da kaže ko je od njihovih aktivista napadnut, uz ocenu da se radi o laži. „DS Leskovac oštro osuđuje svaku primenu nasilja bilo kad i bilo gde, a posebno u predizbornoj… »

Borko Stefanović u Nišu svirao gitaru i prodavao robu na pijaci

Jugmedia 09.04.2016
NIŠ – Izborna konvencija Levice Srbije završena je danas u Nišu mini rok koncertom u kojem su bas gitare svirali Borko Stefanović i Miroslav Miša Jović kandidat Levice Srbije za gradonačelnika Niša. Stefanović je pre početka konvencije… »

Napravili deponiju u sopstvenom dvorištu

Jugmedia 09.04.2016
LESKOVAC – Na stotine kilograma smeća očišćeno je danas u strogom centru grada koje je bilo sakriveno iza stambenih zgrada u ulici Koste Stamenkovića. Zajedničko dvorište u strogom centru Lekovca predstavljalo je ružnu sliku koja se, srećom… »

Čisti se korito Veternice prema Hali sportova (FOTO)

Jugmedia 09.04.2016
LESKOVAC – Korito reke Veternice od Hemijske škole u Leskovcu prema Hali sportova dobija potpuno novi izgled. Visoko rastinje i korov sa keja već tri dana čiste ekipe „Srbija vode“ uz pomoć mehanizacije „Vodogradnje“ iz Pukovca. Ranijih… »

DS deveta na izbornoj listi u Vlasotincu

Jugmedia 09.04.2016
VLASOTINCE – Izborna komisija opštine Vlasotince juče je kao devetu izbornu listu proglasila listu Demokraske Stranke Vlasotinca, koju predvodi doktor veterine Goran Stojiljković-Gera. Lista je nepotpuna i ima 16 kandidata za odbornike, a podržana… »

Novi sukob SPS i SNS u Surdulici

Jugmedia 09.04.2016
SURDULICA – Opštinski odbor Socijalističke partije (SNS) optužio je tamošnje naprednjake za izazivanja straha i međunacionalne netrpeljivosti, time što su pokušali da bace propagandi materijal sa zgrade u kojoj je sedište SPS-a. Incident se… »

Promocija „Jasike“ za „Justinove blagovesti“

Jugmedia 09.04.2016
VRANJE – Promocijom knjige ispovednih pisama „Jasika“ u Vranju, obeležen je početak manifestacije „Justinove blagovesti“ koja je posvećana afirmaciji dela duhovnika, danas srpskog svetitelja Justina Ćelijskog i Vranjskog. Knjiga je juče… »

BELI MOST – PRIČA VEČNE LJUBAVI

Jugmedia 09.04.2016
Beli most u Vranju, “most ljubavi“, kako ga lokalci nazivaju, bio je i ostao prepoznatljiv simbol grada pod Pržarom – zabranjene ljubavi, ali i ljudske nemarnosti i bezobrazluka. Iako postoji nekoliko legendi koje govore o okolnostima pod kojima je… »