Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 09.04.2016

Nastavlja se akcija uređenja parkirališta

RT Kragujevac 09.04.2016
Radovi na rekonstrukciji posebnog parkirališta "Lepenički bulevar" koje izvodi JKP "Parking servis Kragujevac" privedeni su kraju. Sanacijom udarnih rupa na pomenutoj lokaciji kragujevački Parking servis uspešno nastavlja veliku prolećnu akciju… »

Humanitarna utakmica košarkaša Radničkog

RT Kragujevac 09.04.2016
Košarkaši Radničkog u nedelju završavaju takmičenje u Drugoj regionalnoj ligi utakmicom sa ekipom Basketa iz Vranjačke Banje. Utakmica ima i humanitrni karakter, jer će se prikupljati novac za lečenje plivača Aleksandra Prijovića. Radnički je… »

Kragujevac dobija novi zatvor

RT Kragujevac 09.04.2016
Izgradnja novog objekta Okružnog zatvora u Petrovcu počeće za manje od godinu dana i koštaće oko 22 miliona evra, najavio je danas ministar pravde Nikola Selaković. prilikom obilaska ovog Kazneno popravnog doma u Kragujevcu u pratnji gradonačelnika… »

Otvoren Sajam nameštaja

RT Kragujevac 09.04.2016
Prodajni sajam nameštaja u organizaciji Šumadija sajma, na kome svoje proizvode izlaže 10 izlagača sa svojim partnerima, otvoren je danas i trajaće do 17. aprila. Uz veliki asortiman nameštaja, sajamske popuste i brojne pogodnosti prilikom… »

Nikola Selaković posetio Kragujevac

RT Kragujevac 09.04.2016
Potpredsednik Srpske napredne stranke Nikola Selaković posetio je danas Lapovo gde je razgovarao sa članovima opštinskog odobra stranke i okupljenim građanima. Selaković je rekao da Lapovo može privući nove investicije jer se nalazi na Koridoru 10… »

''Sigurno bolje – dr Vladan Vučićević''

RT Kragujevac 09.04.2016
Grupa građana ''Sigurno bolje – dr Vladan Vučićević' pažnju je posvetila problemu stanara baraka u Čegarskoj ulici u Bresnici. Predstavnici ove izborne liste smatraju da su im neophodni novi domovi, a ovom delu grada potpuno drugačiji izgled.… »

ZZŠ-DS u poseti MZ Erdeč

RT Kragujevac 09.04.2016
U okviru kampanje ''Za novi život'', predstavnici liste "Veroljub Verko Stevanović - Zajedno za Kragujevac (DS ZZS)" posetili su Mesnu zajednicu Erdeč. U razgovoru sa meštanima, dogovoreno je rešavanje najvećih problema u ovom naselju, posle 24… »